Διοργανωτής Σεμιναρίων | mlc athens

mlc athens
Επωνυμία: MLC Athnes
Διεύθυνση: Ακαδημίας 52, 2ος όροφος, ΤΚ: 106 79, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-3643039
Website: www.mlcathens.gr

 

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας για Ενήλικες και Φοιτητές MLC Athens ιδρύθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό την επιμόρφωση ενηλίκων και φοιτητών στην Αγγλική γλώσσα, καλύπτοντας τις ανάγκες τους (γενικά Αγγλικά, εξειδικευμένα Αγγλικά, επιχειρηματικά Αγγλικά, πιστοποιητικά για σπουδές και εργασία), έτσι όπως καθορίζει η σύγχρονη αγορά εργασίας και η πανεπιστημιακή κοινότητα (ελληνική και παγκόσμια). To MLC Athens κυριαρχεί στον χώρο της επιμόρφωσης Αγγλικής γλώσσας προσφέροντας μοναδικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, χάρη στην τεχνογνωσία και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σπουδαστών μας σε εξετάσεις με την πρώτη φορά, καθώς και την αποτελεσματική εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

Οι υπηρεσίες συμπεριλαμβάνουν όλο το φάσμα των προγραμμάτων Αγγλικής γλώσσας που χρειάζεται ο σύγχρονος ενήλικας ή φοιτητές. Πιο συγκεκριμένα:

- Προγράμματα Γενικών Αγγλικών (General English Courses)
- Προγράμματα Προετοιμασίας για Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας (TOEFL – IELTS – GMAT – GRE – TOEIC)
- Προγράμματα Προετοιμασίας για τις δημοφιλείς εξετάσεις Lower & Proficiency Michigan και Cambridge (ECCE – ECPE – FCE – CPE)
- Επιχειρηματικά Αγγλικά (Business English)
- Εξειδικευμένα Αγγλικά (Speaking Course – Writing Course – Reading Course – Listening Course – Grammar Course – Vocabulary Course – Pronunciation Course)
- Σεμινάρια Αγγλικής Γλώσσας μονοήμερα (Speaking – Writing – Listening – Reading – Grammar – Vocabulary – κ.α.)
- Online Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας

Τα προγράμματα είναι όλα ενημερωμένα με τις τελευταίες εξελίξεις στην διδασκαλία Αγγλικής γλώσσας σε ενήλικες˙ πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος διδασκαλίας στο MLC Athens είναι η Επικοινωνιακή Μέθοδος (Communicative Approach), η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία στην Αγγλία και σε άλλες χώρες από το 1970. Το διδακτικό υλικό είναι από έγκυρους και παγκοσμίως γνωστούς εκδοτικούς οίκους (Cambridge University Press – Oxford University Press – Kaplan – Barron’s – Macmillan), και συνοδεύεται από πλούσια τεχνολογική υποστήριξη (CD-ROMs, Audio CDs, DVD-ROMs, online platforms, etc.) Οι δε καθηγητές του κέντρου είναι όλοι κάτοχοι πτυχίων CELTA ή DELTA του Πανεπιστημίου του Cambridge, εξειδικευμένοι στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας ως ξένη στους ενήλικες, με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αμερική και Αγγλία), και με υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε εξετάσεις. Το MLC Athens εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν τέλεια οργανωμένο ακαδημαϊκό χώρο για ενήλικες, με εκπαιδευτικές διευκολύνσεις (κέντρο μελέτης, computer lab, βιβλιοθήκη, αίθουσες διδασκαλίας με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, κ.α.).

Οι λόγοι για να επιλέξετε τα προγράμματα Αγγλικής γλώσσας του MLC Athens:

- Ολιγομελή Τμήματα Εξετάσεων (3-6 άτομα)
- Δωρεάν Διδακτικό Υλικό
- Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας
- Έμπειροι Καθηγητές Πανεπιστημίου
- Τέλεια οργανωμένα Προγράμματα Σπουδών
- Ευχάριστο Ακαδημαϊκό Περιβάλλον
- Ταχύρρυθμα Προγράμματα
- Αποτελεσματική διδασκαλία

Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Ολοκληρωμένα Σεμινάρια

Έναρξη: 2015-11-20 19:00:00 | Λήξη: 2015-12-22 22:00:00 | IELTS Exam Preperation seminar | Αθήνα
Έναρξη: 2015-11-03 19:00:00 | Λήξη: 2015-12-22 20:00:00 | Grammar seminar | Αθήνα

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter