Διοργανωτής Σεμιναρίων | Programming School

programming-school
Επωνυμία:Programming School Κέντρο εκμάθησης πληροφορικής για παιδιά
Διεύθυνση: Τσιμισκή 16, ΤΚ: 546 24, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2314-011028
Website: www.programming-school.gr

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε Πτυχιούχοι Πανεπιστημίου Πληροφορικής, με πολύ αγάπη στις νέες τεχνολογίες & στις εφαρμογές τις οποίες παρακολουθούμε συνεχώς & ενημερωνόμαστε.
 
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε και να μεταδώσουμε τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία μας στα παιδιά ώστε να μπουν στην θέση του προγραμματιστή και όχι απλά του χρήστη εφοδιάζοντάς τα με ικανότητες που θα είναι χρήσιμες στο μέλλον ανεξάρτητα από το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν.
 
Στην σημερινή μας εποχή (όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή από πολύ μικρή ηλικία με κινητά, tablet, υπολογιστές) πιστεύουμε ότι η απόκτηση τεχνολογικών δεξιοτήτων από τις μικρές ηλικίες πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα ώστε να αποκτήσουν τις δεξιότητες & την ικανότητα να διαχειρίζονται δημιουργικά όλη αυτή την τεχνολογία, προς όφελός τους ασχέτως από την επαγγελματική καριέρα που θα ακολουθήσουν.
 

Η φιλοσοφία μας

-   Μέσω της μαθησιακής διαδικασίας που ακολουθούμε τα παιδιά αποκτούν τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να χειρίζονται δημιουργικά την τεχνολογία & όχι ως παθητικοί χρήστες.
-   Ανάπτυξη αναλυτικής & κριτικής σκέψης για την αναγνώριση & αντιμετώπιση των προβλημάτων, αναλύοντας τη δομή τους & σχεδιάζοντας συγκεκριμένα βήματα για την επίλυσή τους. 
-  Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση και στον τρόπο συνεργασίας μεταξύ των παιδιών μέσω της πρακτικής εφαρμογής των γνώσεων (δημιουργία εφαρμογών, παιχνιδιών, ρομποτική). H ενεργός συμμετοχή & η φαντασία των παιδιών έχουν τον πρωταρχικό ρόλο. 
-   Τα παιδιά μπορούν!

Χαρακτηριστικά προγραμμάτων

  • Τα μαθήματα έχουν διάρκεια 2 ωρών
  • Το κάθε παιδί έχει το δικό του υπολογιστή
  • Έμφαση στην ανάλυση των προβλημάτων, την οργάνωση και σχεδιασμό της λύσης , την αξιολόγηση των εναλλακτικών λύσεων, την μεθοδικότητα στην υλοποίηση
  • Ευχάριστο και άνετο εκπαιδευτικό περιβάλλον
  • Εφαρμόζουμε άμεσα στην πράξη ότι διδασκόμαστε
  • Δεν υπάρχει μοναδική λύση στα προβλήματα
  • Συνεργαζόμαστε και μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο
  • Μπορούμε να κάνουμε λάθη αλλά να μαθαίνουμε από αυτά
  • Διασκεδάζουμε & κάνουμε φίλους
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Τρέχοντα σεμινάρια από Programming-School

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter