Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 11:53

2 θέσεις εθελοντισμού στη Δανία

Γράφτηκε από τον 

daniaTo You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό DANSK ICYE ανακοινώνουν 2 θέσεις της Ευρωπαικής Εθελοντικής Υπηρεσίας EVS για την πόλη Løgstør της Δανίας, με αντικείμενο την υποστήριξη ατόμων με νοητική αναπηρία.

Το πρόγραμμα, διάρκειας από 10 Σεπτεμβρίου 2017 έως 30 Ιουνίου 2018, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Erasmus+ και προσφέρει στους εθελοντές διαμονή σε σπίτι μαζί με άλλους 2 εθελοντές από διαφορετικές χώρες, πλήρη διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια έναρξης-λήξης προγράμματος καθώς και ένα μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά έξοδα του κάθε εθελοντή.

Εάν είσαι 22 έως 30 χρονών και ενδιαφέρεσαι πραγματικά να προσφέρεις στα άτομα με αναπηρία, βελτιώνοντας τις δεξιότητές σου και απολαμβάνοντας τη ζωή σε μια διαφορετική χώρα, δεν έχεις παρά να κάνεις την αίτησή σου τώρα!!!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε θέση και κάνε την αίτησή σου, κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας το έγγραφο (Application Form) που θα βρεις στα παρακάτω links.

Løgstørtilbuddene: http://www.icye.dk/loegstoer-tilbudene/

Limfjordsskolen:http://www.icye.dk/limfjordsskolen/

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στείλε την αίτησή σου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι τις 13 Αυγούστου 2017!

Στα στοιχεία του οργανισμού αποστολής (Sending Organisation) συμπληρώνεις:

Name: You in Europe
Address: Omonoias 27 Square, Nea Moudania
Phone: 0030 2373065621
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Contact Person: Pagona Stavroula
PIC: 949508072
Fax: –
Skype: You In Europe

Δείτε επίσης: Top δεξιότητες για εύρεση ιδανικής εργασίας

Διαβάστηκε 345 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 12:09
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter