Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 19:50

Καρφωμένος στο γραφείο του ο πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας

Γράφτηκε από τον 

Μια ομάδα σπουδαστών έχει αποκλείσει την είσοδο του γραφείου του προέδρου του ΤΕΙ Πάτρας, καρφώνοντάς την με ξύλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ομάδα φοιτητών, οι οποίοι προέρχονται από το Τμήμα Ηλεκτρολογίας, προχώρησαν στην κίνηση αυτή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες αλλαγές στην Παιδεία και στην απαξίωση της μόρφωσής τους.

Μάλιστα, οι φοιτητές, κάρφωσαν με πρόκα μια μεγάλη πόρτα πάνω στην πύλη του γραφείου, με αποτέλεσμα ο κ. Καπλάνης να κλειδωθεί στο γραφείο του, υπό τα έκπληκτα μάτια των υπαλλήλων του ΑΤΕΙ Πάτρας!

Στην συνέχεια, ομάδα φοιτητών παρέμεινε να περιφρουρεί το γραφείο, ενώ οι υπόλοιποι παρεβρισκόμενοι κατευθύνθηκαν προς τον Κόμβο Κούκου.

Τι είπε ο Πρόεδρος για αυτή τη πράξη:

Είμαι ακόμη στο γραφείο μου επί έξι ώρες. Θεωρώ οτι είναι κατάντια να μου έχει στερηθεί η ελευθερία από μια μειοψηφία φοιτητών με συγκεκριμένα αιτήματα. Νομίζουν ότι εγώ έχω τη δύναμη να ικανοποιήσω τις απαιτήσεις τους, λες και είμαι κάποιος επιχειρηματίας.

Δεν σεβάστηκαν καν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Αυτό τους χαρακτηρίζει. Το πιο απλό θα ήταν να σκεφτούν αν αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος ή αν θα του συμβεί κάτι. Αυτό είναι κατάντια. Δεν ξέρω από πού υποκινούνται και ποιος τους υποδαυλίζει.

Είμαι εδώ και έξι ώρες κλειδωμένος. Είναι τραμπουκισμός αυτό. Περιμένω να μου ανοίξουν. Έχουν σπάσει τα πάντα. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι η υγεία και η ελευθερία ενός ανθρώπου. Τα μέλη του Συμβουλίου είπαν ότι δεν ερχόμαστε ξανά υπό τέτοιο καθεστώς και τέτοιες συνθήκες.

Δεν θα γίνουν αναθέσεις. Τα προβλήματα δεν λύνονται με τη βία. Τους υποσχεθήκαμε για την αναπλήρωση των απουσιών, αυξήσαμε τον αριθμό των εκτάκτων σε αριθμό μεγαλύτερο από αυτό που έδωσε το υπουργείο κτλ. Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Χτίσανε τις πόρτες και νομίζουν ότι έτσι δείχνουν την επαναστατική τους αγωγή δήλωσε πριν απο λίγο στο thebest.gr ο κ. Καπλάνης

Τι λένε όμως οι υπόλοιποι φοιτητές που βρίσκονταν εκεί! :

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ, κ.Σωκράτης Καπλάνης, είχε στη διάθεσή του και δεύτερη πόρτα από την οποία μπορούσε να βγει από το γραφείο του..
Σε αυτή την περίπτωση, το ερώτημα είναι για ποιο λόγο παραμένει εγκλωβισμένος, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, έχει καλέσει και μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να απαθανατίσουν τη διαμαρτυρία των φοιτητών.

Τώρα μένει να δούμε αν η δήλωση του κ. Καπλάνη περί αποκλεισμού είναι κίνηση εντυπωσιασμού ή όχι!
Διαβάστηκε 1975 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 20:17
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter