Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 19:17

Γίνει μέλος της Aiesec world

Γράφτηκε από τον 
Experience leadership by being part of a team..
by leading other people
by gaining professional experience abroad...
by having an impact on the world
How are you going to start your way in the AIESEC world?

H AIESEC (http://www.facebook.com/AIESEC.Greece, http://www.aiesec.gr) αποτελεί το διεθνές δίκτυο πολλαπλών ευκαιριών για νέους για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες τους, έτσι ώστε να φερουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Παρούσα σε 111 χώρες και περίπου 2100 Πανεπιστήμια, με πάνω από 72.000 μέλη παγκοσμίως, αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνή φοιτητικό οργανισμό.

Πως μπορείτε να γνωρίστε τον οργανισμό και να έρθετε σε επαφή μαζί του ? Start your way in the AIESEC world ! Βρες μέσα στο πανεπιστημιό σου πότε θα υπάρχει η ευκαιρία για να ενημερωθείς για όλα τα προγραμματά μας ! Θα πραγματοποιηθούν events τα οποία είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για όλους τους φοιτητές να μάθουν περισσότερα για την AIESEC μέσα από διάφορες δραστηριότητες που θα γίνουν...!

Τα event θα διεξαχθούν στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χίο και περιέχουν όλες τις πληροφορίες  για να γίνει κάποιος μέλος στον οργανισμό είτε να πάει πρακτική άσκηση. Θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Νοέμβριο και αποτελούν προάγγελο του μεγαλύτερου εθνικού φοιτητικού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα του HeADCo 2011 (FOTOS : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150316937715071.389075.104135605070&type=3, VIDEO : http://www.youtube.com/user/AIESECGreece#p/u/9/6e1eZvkQ2g0) σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων των προηγούμενων ετών στο οποίο θα βρεθούν όλες οι τοπικές επιτροπές μαζί. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με τις τοπικές επιτροπές καθώς κάθε μια θα διεξάγει το δικό της Ιnduction Seminar. Των Ο.Π.Α., ΠΑ.ΠΕΙ. και Ε.Κ.Π.Α. θα γίνουν στην Αθήνα. Του Α.Π.Θ. και ΠΑ.ΜΑΚ. στην Θεσσαλονίκη. Του ΠΑΝ.ΑΙΓ. στη Χίο και του ΠΑ.ΠΑ. στην Πάτρα. Μπείτε στο www.aiesec.gr στο site της επιτροπής στην οποία ανήκετε είτε στο αντίστοιχο facebook page των οποίων οι τίτλοι φαίνοναι στις παρενθέσεις (Aiesec in Athens (AUEB), AIESEC NKUA, AIESEC in Piraeus – Greece, AIESEC UoM in Greece, AIESEC AUTH, Aiesec University of Aegean, AIESEC University of Patra).

Μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία που παρέχετε από την AIESEC είναι το πρόγραμμα ανταλλαγών. Αιτήσεις από αρχές Νοεμβρίου. Η ευκαιρία σου να πραγματοποιήσεις ένα απ τα μεγαλύτερα όνειρα του Έλληνα φοιτητή. Υπάρχουν 2 κατηγορίες που αναλύονται παρακάτω.

Global Internship Programme (GIP)

Το πρόγραμμα αυτό δίνει την δυνατότητα στον φοιτητή να εργαστεί σε κάποια από τις 111 χώρες του δικτύου της AIESEC σε management ή technical προγράμματα πρακτικής που οδηγούν στην επαγγελματική ανάπτυξη ενός μέλους και τον βοηθήσει να ειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Συνήθως περιλαμβάνει  εργασία σε ποικίλα επιχειρησιακά projects.

Global Community Development Programme (GCDP)

Το πρόγραμμα αυτό δίνει την δυνατότητα στον φοιτητή να εργαστεί εθελοντικά στο εξωτερικό σε κάποια από τις 111 χώρες του δικτύου της AIESEC σε κάποιον NGO και μέσα από επιχειρησιακά projects να φέρει ένα θετικό διαπολιτισμικό αντίκτυπο στην χώρα που θα εργαστεί και παράλληλα να αναπτύξει τις προσωπικές και επαγγελματικές του δεξιότητες (π.χ. δημιουργία πλάνου για εκπαίδευση μαθητών στην αφρική σχετικά με το AIDS και εκτέλεση του πλάνου αυτού).

Επίσης αν γίνει κάποιος μέλος και αποφασίσει να εργαστεί για την AIESEC στην Ελλάδα μπορεί να μπει σε ένα από τα παρακάτω 2 προγράμματα :

Team Member Programme

Μέσω αυτού του προγράμματος τα μέλη του οργανισμού έχουν την δυνατότητα να ζήσουν πρακτικά την εμπειρία του να λειτουργούν σε ομάδα, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο και να αναπτύξουν τις πρακτικές τους γνώσεις μέσα από την ενασχόληση με projects.

Team Leader Programme

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα μέλη του οργανισμού έχουν την ευκαιρία να ηγηθούν ομάδων (σε επίπεδο πανεπιστημίου, σε εθνικό επίπεδο ή σε διεθνές επίπεδο), να της διαχειριστούν και να τις καθοδηγήσουν, αναπτύσσοντας τα επαγγελματικά και προσωπικά τους χαρακτηριστικά.

Online Αίτηση για τα προγράμματα

Μπορείτε να κάνετε Online αίτηση για να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα. Διαλέξτε το πανεπηστημιό σας και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία  και τα παιδιά της τοπικής επιτροπής να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας !

Ο.Π.Α.ΠΑ.ΠΕΙ.Ε.Κ.Π.Α. - Α.Π.Θ. - ΠΑ.ΜΑΚ.ΠΑΝ.ΑΙΓ.ΠΑ.ΠΑ. -

 

Στοιχεία επικοινωνίας AIESEC


AIESEC Hellas | +30 211 7109047 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.aiesec.gr

Facebook : https://www.facebook.com/AIESEC.Greece

Twitter : AIESEC Greece , Youtube: AIESECGreece

Διαβάστηκε 2656 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 19:49
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter