Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 19:46

Ο Μπαμπινιώτης Υπουργός Παιδείας-Δακρύσαμε

Γράφτηκε από τον 

Απλά επιβεβαιώθηκε πόσο άχρηστη και αποτυχημένη είναι η κυβέρνηση. Στην κυβέρνηση του Μνημονίου δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο ότι συμμετέχει και καθηγητής πανεπιστημίου. Παράξενο θα ήταν να μην εμπλεκόταν αυτή η ….φάρα των καθηγητών με τις γλίτσες που μας κυβερνάνε. Mας βάλανε στο ΔΝΤ και μας κηρύττουν τη λιτότητα, όταν οι ίδιοι παίρνουν παχυλούς μισθούς.

Όσοι έχουμε υπάρξει φοιτητές ξέρουμε πολύ καλά τι εστί καθηγητής πανεπιστημίου. Οι υπόλοιποι τους θεωρούν ως ανθρώπους του φωτός (γελάει ο κόσμος) και ως τέρατα μορφώσεως. Δεν διαφωνώ ότι είναι μορφωμένοι. Μια ζωή στα μεταπτυχιακά, διδακτορικά και στην έρευνα. Αλλά τέρατα μορφώσεως, χωρίς το μορφώσεως ξέρω πολύ καλά ότι είναι και εγώ, και πολύ καλά και εσύ! που διαβάζεις αυτή τη στιγμή το άρθρο, κι έχεις φοιτήσει σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Πριν κάποια χρόνια θα έλεγα. «Πάτε καλά, καθηγητή πανεπιστημίου βάλατε υπουργό;» «Ό,τι πιο βρώμικο έβγαλε αυτός ο τόπος; Βουρ για την καταστροφή;» Αλλά τώρα που καταλάβαμε το ρόλο των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Πού θα ταίριαζε ένα κ….σκυλο σαν έναν  καθηγητή πανεπιστημίου; Στα έδρανα, στην έρευνα ή στην κυβέρνηση Παπαδήμου; Βέβαια δεν γνωρίζω αν τα προηγούμενα χρόνια κάποιος πρύτανης  ή καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ασκούσε το βουλευτικό αξίωμα. Και αν ισχύει, δεν θα είναι καθόλου τυχαίο.

Αυτά τα τομάρια μοναδικό σκοπό έχουν να απειλούν καθημερινά τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, να τους εκβιάζουν να αγοράσουν τα βιβλία τους. Να ζητούν να ανακαινίσουν συνεχώς το ήδη ανακαινισμένο γραφείο τους με κονδύλια, και να ρουφιανεύουν τους πάντες καθόλη την διάρκεια της ακαδημαϊκής τους καριέρας, θέλουν να μπουν τώρα και στην κυβέρνηση. Ε, λοιπόν σ' αυτήν την κυβέρνηση ταιριάζετε. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Όσο για εσένα Μπαμπινιώτη, που πριν λίγο καιρό μας έλεγες ότι άνθρωποι του φωτός πρέπει να αναλάβουν τις τύχες της χώρας- έκανε όσα έκανε η …..φάρα σας, συνεχίζετε να μας κοροϊδεύετε – που φοιτητές που πέρασαν από τα χέρια σου ξέρουν πολύ καλά τι ρόλο βαράς- χαίρομαι πολύ που ανέλαβες αυτή τη θέση. Γιατί πλέον θα εκτεθείς εσύ και το σινάφι σου στα μάτια όλων των Ελλήνων- όπως εκτέθηκε και ένας χοντρός πατριδοκάπηλος, ο οποίος κηρύττοντας εδώ και μια δεκαετία «κόντρα στην νέα τάξη πραγμάτων και στο σύστημα», κορόιδευε τον κοσμάκη, αλλά τον  πήρανε όλοι χαμπάρι.

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες γιατί βάζω τελίτσες και δεν εκφράζω ολογράφως αυτό που νιώθω και σίγουρα νιώθετε. Αλλά σέβομαι εμένα, εσάς και το site.

Διαβάστηκε 4199 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 20:24
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter