Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Η Ιωάννειος Βιβλιοθήκη σας προσκαλεί στον νέο κύκλο διαλέξεων με θέμα: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας».

Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός αποκτά ιδιαίτερη σημασία σήμερα, σε μια εποχή που αδυνατεί να εγγυηθεί μία θέση στον κόσμο της εργασίας. Ο ταχύς ρυθμός τεχνολογικών εξελίξεων καθώς και η οικονομική κρίση δημιουργούν ένα πλαίσιο αβεβαιότητας και ανασφάλειας, μέσα στο οποίο οι νέοι κυρίως άνθρωποι νιώθουν αδύναμοι να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις.

Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να στραφεί προς τον εαυτό του, για να αντιληφθεί τις ιδιαίτερες κλίσεις και ικανότητες, καθώς και τα ενδιαφέροντά του. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να ανακαλύψει κάποιος τα αντικείμενα στα οποία είναι ιδιαίτερα δημιουργικός, ώστε να έχει μία επιτυχημένη επαγγελματική ζωή.

Σκοπός του κύκλου είναι να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με το πρόγραμμα του ε.π. και της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας καθώς και να έλθει σε επαφή με τις τρέχουσες εξελίξεις στον κόσμο της εργασίας. Απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου, φοιτητές και απόφοιτους, καθώς και σε ενήλικες που σκέπτονται να αλλάξουν το αντικείμενο της εργασίας τους. 

Θέμα Δεύτερης Διάλεξης: Επαγγελματικός Προσανατολισμός και η σημασία του για την ευημερία των εργαζομένων και των επιχειρήσεων

Ομιλητές:

  • Γιάννης Φίλος: Αναπληρωτής Καθηγητή Ελεγκτικής – Διεθνών Προτύπων, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Κίμων Κωνσταντέλος: HR Associate ISON Psychometrica

Ο κύκλος διαλέξεων πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας.

Πότε:  Πέμπτη, 15 Ιουνίου στις 6 μ.μ. - 8 μ.μ.
Πού: Ιωάννειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59, Τρίτος Όροφος, 11524 Αθήνα
 
Απαραίτητη η εγγραφή σας στο πεδίο παρακάτω.

Ιδιότητες Σεμιναρίου

Έναρξη 15-06-2017
Λήξη 15-06-2017
Κόστος Δωρεάν
Ευχαριστούμε αλλά δεν δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές για αυτό το σεμινάριο

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter