Μέθοδος: Από πιόνι ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Μια Επαναστατική Μέθοδος της Ανδριάννας Γεροντή

- Αν από όταν γεννήθηκες, νιώθεις πως απλώς υπάρχεις ως επιβάτης στο τρένο της ζωής σου αντί να το οδηγείς…
- αν έχεις προσπαθήσει σκληρά για να αγοράσεις αυτοπεποίθηση η οποία ισχύει πολύ λίγο ή καθόλου…
- αν είναι πολλές, εκείνες οι φορές που έκανες πίσω για να είναι ο άλλος καλά, που ένιωσες απόρριψη ή πιόνι στα χέρια κάποιου…

Και μόνο αν θέλεις πραγματικά, να νιώσεις πως είναι η αίσθηση της αξίας και της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, χωρίς να φοβάσαι την Επιτυχία,
τότε αυτή η πραγματικά εμπνευσμένη μέθοδος, θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου!

Κάνε και εσύ ένα άλμα και μεταφέρσου από τη ζώνη της ¨υποτιθέμενης ασφάλειας¨ και του αναγκαίου συμβιβασμού ¨στη ζωή τωνονείρων σου!¨

Έλα μαζί μας σ’ αυτό το πανέμορφο ταξίδι, διάρκειας 7ημερών και
μεταμόρφωσε τη ζωή σου ολοκληρωτικά, έχοντας τη γνώση πως μετά από αυτό,

Δεν θα είσαι ποτέ πια ο ίδιος!!!! 

Μέσα από δυναμικές ασκήσεις, Συστημικής Αναπαράστασης, Θεραπευτικής Ύπνωσης, Ψυχοθεραπείας, Body mirror, Theta Healing και διαφορετικές θεραπευτικές τεχνικές που θα είναι τα δώρα που θα λάβεις, θα απελευθερωθείς από περιοριστικές πεποιθήσεις, θα καθαρίσεις τα τσάκρα σου, θα ενισχύσεις στον μέγιστο βαθμό την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου και θα πατήσεις γερά στα πόδια σου, διεκδικώντας αυτό που επιθυμείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως οικογένεια, δουλειά, συντροφικές σχέσεις.

Μαζί θα σκάψουμε βαθιά... εκεί που οι ρίζες μας είναι θαμμένες... χαμένες...
και θα συνδεθούμε με την οικογένεια το είναι και τις αξίες μας, μέσα από την υπέρτατη πηγή της ζωής, έτσι ακριβώς, όπως μας έχει δοθεί.
Θα ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, από που προερχόμαστε, τι φέρουμε ως δώρο ή βάρος από τους προγόνους μας και πως αυτό, μπορεί να γίνει εφόδιο στη ζωή μας.

Τέλος, θα αγγίξουμε με σεβασμό αυτές τις ρίζες, θα τις μεταφέρουμε και θα τις μεταφυτέψουμε σε ένα πανέμορφο χωράφι με χώμα γεμάτο αγάπη, που ζητάει να τις θρέψει και να τις αγκαλιάσει και θα βάλουμε πανέμορφα δέντρα και λουλούδια τριγύρω τους, έτσι ώστε να πατήσουμε ξανά γερά στα πόδια μας.

Με αποκτημένα λάφυρα από το ταξίδι, τη δύναμη και την στήριξη που πάντα αποζητούσαμε, τη χαμένη αυτοπεποίθηση που κάποιοι μας είχαν κλέψει και την αξία μας πλέον αδιαμφισβήτητη, θα αγκαλιάσουμε επιτέλους τα όνειρα μας και θα ανοίξουμε νέο κύκλο στη ζωή μας, μαζί με έναν ολοκαίνουριο εαυτό.

Έναν εαυτό χωρίς ενοχές πλέον, που δεν θα εκφράζει τις ανάγκες του, μέσω ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, που θα έχει μάθει να θεραπεύει ο ίδιος τον εαυτό του, που θα έχει περάσει από τον ανταγωνισμό της αξίας και τον φόβο της αποτυχίας,
στο εδραιωμένο του πλέον ΑΞΙΖΩ!

Έναν εαυτό που δεν θα τον μπλοκάρουν πλέον περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν είναι δικές του, που δεν θα έχει πια ψυχικά τραύματα και επώδυνα αρνητικά βιώματα όχι γιατί τα εξαφάνισε, αλλά γιατί τα έλουσε με φως εμπειρία και δεξιότητες, ώστε να μην χρειαστεί στο μέλλον να τα αναβιώσει ξανά και ξανά.

Έλα και εσύ, σε αυτό το μαγικό ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να ενώσεις ξανά το νήμα της ζωής σου, μεταμορφώνοντάς το σε μια πανέμορφη μεταξωτή κλωστή και οδηγώντας τη ζωή σου, εκεί ακριβώς που ΕΣΥ την όρισες!

Τελειώνοντας την εκπαίδευση:

*Θα έχεις επιτύχει επανασύνδεση με τις ρίζες σου και την υπέρτατη δύναμη της ζωής σου.

*θα έχει απελευθερωθεί από ενοχές, αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές πεποιθήσεις και θα γνωρίζεις πλέον, πως να το κάνεις αυτό μόνος σου.

*θα έχεις κατανοήσει, πως τα μέρη του σώματος σου, τα οποία δεν λειτουργούν καλά, αντικατοπτρίζουν τα μέρη της ζωής σου, στα οποία υπάρχει ένταση ή σύγκρουση και θα είσαι σε θέση να τα εξισορροπείς, μέσω ψυχολογικών και ενεργειακών θεραπειών που θα μάθεις, φέρνοντας την αρμονία και την υγεία στο σώμα και την ψυχή σου.

*Θα έχεις μάθει να διαχωρίζεις πλέον τις ανάγκες και τα ¨θέλω¨ σου, από τις ανάγκες και τα ¨θέλω¨ των άλλων.

*Θα ξέρεις να σκανάρεις ενεργειακά το σώμα το δικό σου και των ανθρώπων που αγαπάς και να εντοπίζεις πιθανά μπλοκαρίσματα.

*Θα έχεις κερδίσει εργαλεία με τα οποία θα έχεις την δυνατότητα να γίνεσαι ο ίδιος ο δημιουργός της πραγματικότητας σου.

Και το σημαντικότερο;

*Θα έχεις συγχωρέσει και ξαναβρεί εκείνο το μικρό αγνό παιδί που ήσουν κάποτε και θα μπορείς πλέον να βλέπεις και να αγαπάς με τα μάτια της καρδιάς.

Γιατί όπως λέει και ο αγαπημένος μικρός πρίγκιπας: μόνο με μάτια της καρδιάς βλέπεις καθαρά. Το ουσιαστικό είναι αόρατο στο μάτι.

Η Εκπαίδευση αυτή, δεν είναι για όλους!

Απευθύνεται μόνο σε όσους επιθυμούν πραγματικά να πάψουν να είναι πιόνια στα χέρια των άλλων σε όσους είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν γι' αυτό και σε όσους δεν φοβούνται την ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Γι' αυτόν τον λόγο, θα προηγείται προσωπική συνέντευξη με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το ταξίδι μας ξεκινάει την Δευτέρα 27 Μαρτίου στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. στην Αθήνα, όπου θα βρισκόμαστε καθημερινά 18:00 - 22:00 και μεταφέρεται εκτός Αθήνας, την Πέμπτη 30 Μαρτίου το απόγευμα, όπου και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου όπου θα επιστρέψουμε από το τριήμερό μας, έχοντας ήδη ανοίξει έναν νέο κύκλο στη ζωή μας!

Θα χρειαστεί να πάρετε μόνο μια μέρα άδεια από την δουλειά σας.
Τι λέτε; Το αξίζετε;

Αν η απάντηση είναι ναι, η πορεία προς την μεταμόρφωση, έχει ήδη ξεκινήσει!

Γιατί αυτή η Άνοιξη, θα φέρει και ολοκληρωτική Αναγέννηση εαυτού!


Εισηγήτρια: Ανδριάννα Γεροντή
Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο South Eastern College στην Ελλάδα.
Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne.)
Στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση στο. Body Mirror System και στο Theta Healing.

Μέσα από όλη αυτή τη γνώση και την εμπειρία των δεκαέξι χρόνων, δημιούργησα την Μέθοδο «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει μια για πάντα, θέματα Αυτοπεποίθησης.

Αυτός είναι και ο σκοπός μου. Να βοηθήσω τους ανθρώπους να κατανοήσουν τον εαυτό τους και να έρθουν σε επαφή με την απίστευτη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, ώστε να οδηγηθούν σε ένα κόσμο αγάπης, αποδοχής και κατανόησης.

Κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη και δικαιωματικά αξίζουμε!


Πληροφορίες
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Τηλ. 215 5151681 – 6936 504508
Κηφισίας 38 – Αμπελόκηποι Αθήνα

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της εκπαίδευσης:

ΔΕΥΤΕΡΑ

18:00-22:00 μάθημα ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

ΤΡΙΤΗ

18:00-22:00 μάθημα ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

18:00-22:00 μάθημα ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

ΠΕΜΠΤΗ

19:30-22:00 μάθημα Χαλκίδα

22:00 Διασκέδαση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

07:00-09:30 πρωινό

10:00-12:30 μάθημα

12:30-13:30 διάλειμμα – ελαφρύ φαγητό

13:30-16:30  μάθημα

16:30-17:30 διάλειμμα ελαφρύ φαγητό

17:30-20:00 μάθημα

 21:00 φαγητό

22:00 Διασκέδαση

ΣΑΒΒΑΤΟ

07:00-09:30 πρωινό

10:00-12:30 μάθημα

12:30-13:30 διάλειμμα – ελαφρύ φαγητό

13:30-16:30  μάθημα

16:30-17:30 διάλειμμα ελαφρύ φαγητό

17:30-20:00 μάθημα

 21:00 φαγητό

22:00 Διασκέδαση έξω

 ΚΥΡΙΑΚΗ

07:00-09:30 πρωινό

10:00-12:30 μάθημα

12:30-13:30 διάλειμμα – ελαφρύ φαγητό

13:30-15:30 μάθημα αποχαιρετισμός

Καθημερινά  18:00-22:00 μάθημα ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Πέμπτη απόγευμα Χαλκίδα

Κυριακή 15:30 Τέλος και επιστροφή

Περιλαμβάνονται:

Σεμινάριο – Καφές  - Σνακ -  Φαγητό – Διαμονή.

Κόστος  450 σε δίκλινο με άλλο άτομο

              500 σε μονόκλινο

Ιδιότητες Σεμιναρίου

Έναρξη 27-03-2017
Λήξη 02-04-2017
Κόστος 450.00€
Χώρος Διοργάνωσης ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Ευχαριστούμε αλλά δεν δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές για αυτό το σεμινάριο

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter