Συμμετοχή σε δωρεάν συνεδρίες Coaching

Το Athens Coaching Institute με γνώμονα την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στο Coaching, ανακοινώνει την ανοικτή πρόσκληση εθελοντών, για την συμμετοχή σε δωρεάν συνεδρίες με εκπαιδευόμενους Coaches του Ινστιτούτου.

Οι νέοι Coaches που παρέχουν τις συνεδρίες, είναι τελειόφοιτοι του προγράμματος εκπαίδευσης «Diploma in Evidence-based Coaching – EMCC & AC Accredited» και λειτουργούν υπό την εποπτεία του κ. Πετρά Χαράλαμπου, Ψυχολόγου και ιδρυτή του Athens Coaching Institute. Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Coaching από κοντά, να εξοικειωθούν με τις αρχές και τις τεχνικές του κλάδου μας και να επεξεργαστούν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Οι εκπαιδευόμενοι, με αυτή τη διαδικασία, συμπληρώνουν τις απαραίτητες ώρες πρακτικής τους για να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους.

Ημέρα & ώρα συνάντησης ενημέρωσης

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου, 7:00 μμ - 9:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ενημέρωσης στα γραφεία μας, Κηφισίας 191 Μαρούσι, 3ος όροφος, την οποία θα συντονίσει ο κ. Πετράς Χαράλαμπος. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή μπορείτε να καλείτε καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-15:00, στο τηλέφωνο της γραμματείας: Τ. 210-9859680.

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής παρακάτω, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας. 
Για την συμμετοχή σας θα υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση από την γραμματεία μας! Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

 

Διαβάστε επίσης: Certificate in Coaching - EMCC & AC Accredited

Ιδιότητες Σεμιναρίου

Έναρξη 27-03-2017
Λήξη 27-03-2017
Κόστος Δωρεάν
Ευχαριστούμε αλλά δεν δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές για αυτό το σεμινάριο

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter