Διοργανωτής Σεμιναρίων | Manolis Ischakis NLP

manolisischakis
Επωνυμία: Manolis Ischakis NLP
Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 44, Καισαριανή, ΤΚ: 16 121, Αθήνα
Τηλέφωνο: 211-8009496
Website: www.manolisischakis.gr

 

Ο WYS NLP Life Coach Μάνος Ισχάκης ξεκινώντας από μικρός την προσωπική του αναζήτηση σχετικά με την ευτυχία ταξίδεψε σε ένα προκλητικό και όμορφο μονοπάτι. Το μονοπάτι της ψυχής του. Η πετυχημένη ολοκλήρωση αυτού του ταξιδιού τον ενέπνευσε να μοιραστεί τις γνώσεις και τις στρατηγικές που μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή και να πετύχει τα όνειρα του.

Έχει προπονήσει πολλούς ανθρώπους σε Ελλάδα, Αυστραλία, Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία, Ελβετία και Αμερική με σκοπό να ανακαλύψουν το πάθος τους και να ζήσουν μια γεμάτη ζωή!

Πολλές φορές οι άνθρωποι ενώ γνωρίζουμε τι θέλουμε στη ζωή μας, ξεχνάμε τι είναι αυτό που θέλουμε κι εστιάζουμε σε κάτι άλλο! Έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους

√ Να γνωρίσουν τον εαυτό τους

√ Να σταματήσουν το κάπνισμα 

√ Ν’ αποκτήσουν το ιδανικό τους βάρος

√ Να τονώσουν την αυτοπεποίθησή και την αυτοεκτίμησή τους

√ Να βρουν την ελπίδα τους

√ Να ζήσουν τα όνειρα τους

√ Ν’ ανακαλύψουν τι θέλουν

√ Να ξεπεράσουν φόβους

√ Να απελευθερωθούν από κρίσεις πανικού και αρνητικά συναισθήματα

√ Ν’ αυξήσουν τα εισοδήματά τους είτε μέσα από την αύξηση των πωλήσεων είτε μέσα από την αρμονική συνεργασία των συναδέλφων είτε μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες που εφήρμοσαν 

√ Να βελτιώσουν την σχέση με τον σύντροφό τους

√ Ν’ απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή ζώντας την με Πάθος!

Κάποιοι αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν την εποχή της εξειδίκευσης να μπορώ να βοηθώ τόσους ανθρώπους σε τόσους διαφορετικούς τομείς; Συνεχίζοντας να διαβάζεις παρακάτω θ’ ανακαλύψεις πως η αιτία για όλα, είναι μια και μοναδική.

Η αιτία όλων είναι η έλλειψη επικοινωνίας!

Εάν το πρόβλημα είναι προσωπικό π.χ. έλλειψη αυτοπεποίθησης, έλλειψη αυτοεκτίμησης, φόβοι, αρνητικά συναισθήματα, άγχος, κρίσεις πανικού, έλλειψη ηρεμίας, περιττό βάρος κ.ο.κ. το βαθύτερο αίτιο είναι η έλλειψη επικοινωνίας με το ασυνείδητο του εκάστοτε ανθρώπου. Εάν το πρόβλημα είναι επαγγελματικό π.χ. χαμηλός όγκος πωλήσεων, ένταση στην εργασία, αίσθηση της κρίσης κ.ο.κ. τότε η αιτία είναι η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους είτε είναι πελάτες είτε είναι συνεργάτες. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Εάν θα μπορούσα να συνοψίσω θα έλεγα :

Η ποιότητα της ζωή μας εξαρτάται πρώτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου μας και έπειτα από την ποιότητα της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους” Μανώλης Ισχάκης

“Δεν υπάρχουν ασθενείς. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν επαφή με το ασυνείδητο τους.” Milton Erikson

Έχω πιστοποιηθεί από :

American Board

Extended DISC

Theta Healing

Κβαντική Θεραπεία

Θεραπευτική ραδιαισθησία

 

Έχω συγγράψει :

  • Bιβλίο: NLP! Το κλειδί του μυαλού μας
  • Audio Book : NLP! Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη
  • E-video Πρόγραμμα : Μπορείς!
  • Webinar : Πώς να πετύχεις οποιοδήποτε στόχο θέλεις τόσο γρήγορα όσο δε φανταζόσουν ποτέ
  • E-video Εκπαίδευση : Είσαι ευτυχισμένος/η;
  • E-video πρόγραμμα : Οι προυποθέσεις για μια ευτυχισμένη και πετυχημένη ζωή
  • Webinar : Ποια είναι και πώς να αποκτήσεις τη νοοτροπία του νικητή

Έχω βραβευτεί από τους Toastmasters τρεις φορές σαν καλύτερος ομιλητής. Οι Toastmasters είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός εκπαίδευσης της ρητορικής τέχνης. Πάνω σε αυτή τη βάση που μόλις αναφέρθηκε προστίθενται πολλές ώρες σεμιναρίων, Nlp Life coaching, Business coaching, μελέτης βιβλίων και Audio book από διακεκριμένους Coach πάνω στο χώρο της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το αποτέλεσμα είναι μια ευρείας γκάμας εργαλειοθήκη με ένα και μοναδικό στόχο :

Η επιτυχία σου, δέσμευση μου!

Σε αυτό το σημείο είναι καλό να σημειωθεί η πολύωρη εμπειρία που προέρχεται τόσο από το NLP WYS Life Coaching όσο και από τα σεμινάρια ή τα webinar σε προσωπικό, σε επαγγελματικό, σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο. Μέσα απ’ όλη αυτή τη διαδρομή ανακάλυψα πως το να βοηθώ και να κινητοποιώ τους ανθρώπους να ανακαλύψουν την προσωπική τους δύναμη ώστε να πετυχαίνουν τους στόχους που θέλουν και αξίζουν, είναι αυτό που με κάνει χαρούμενο και μου δίνει έμπνευση στην καθημερινότητά μου. Και αυτό ακριβώς κάνω!

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ζούμε μια άδεια ζωή για να πεθάνουμε γεμάτοι… Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχουν κάποιοι που τα καταφέρνουν μέσα στις ίδιες συνθήκες… Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι εμείς… Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι τώρα… Έχοντας από μικρός αυτές τις ερωτήσεις στο μυαλό μου και την εμπειρία από την εκπαίδευση αρκετών ανθρώπων, ανακάλυψα πως εάν δεν εστιάσουμε στον εαυτό μας ώστε να γίνουμε εμείς η αιτία της προσωπικής και οικονομικής μας ανάπτυξης, τότε θα ζούμε την ίδια ζωή, ξανά και ξανά, αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους.

Εάν δεν προγραμματίσουμε εμείς τη ζωή μας, η ζωή θα προγραμματίσει εμάς!

Με αφετηρία τις επιχειρήσεις, συνειδητοποίησα ότι παρόλο που η τεχνική μου κατάρτιση ήταν εξαιρετικά υψηλή, θέλοντας να κάνω το καλύτερο και να πετύχω τον υψηλότερο στόχο, αυτό που παρατηρούσα ήταν πως το αποτέλεσμα παρέμενε ίδιο. Ανακάλυψα τον προσωπικό μου σαμποτέρ και διώχνοντάς τον από πάνω μου με τις τεχνικές Νευρογλωσικού προγραμματισμού (NLP), Time Line Therapy, Ύπνωσης, Theta Healing, άρχισα να πετυχαίνω τους στόχους μου σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Είναι πλέον χαρά μου να μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γνώση μαζί με τους ανθρώπους που επιλέγουν να ζήσουν τ’ όνειρό τους.

Όποια κι αν είναι η επιθυμία ή ο στόχος ενός ανθρώπου η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμένα είναι να τον δω να ζει το όνειρό του. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά και αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζω εάν έχεις παιδιά ή όχι. Εάν δεν έχεις, μπορείς να ρωτήσεις αυτούς που έχουν. Εάν έχεις παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα με νιώσεις. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο απ' το να βλέπεις τα δικά σου παιδιά να χαμογελούν και να πετυχαίνουν στη ζωή τους. Έτσι ακριβώς είναι η αίσθηση που έχω όταν ένας άνθρωπος «γεννιέται ξανά» και  νιώθει χαρούμενος και γαλήνιος!

Κάθε άνθρωπος που τελειώνει τον κύκλο NLP WYS Life coaching μαζί μου ή κάποιο σεμινάριο, γράφει τις εντυπώσεις του σχετικά με τη συνεργασία μας και αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από έξι και δώδεκα μήνες. Γιατί μόνο τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για μόνιμα αποτελέσματα.

Τώρα μπορώ να νιώθω πλήρης και χαρούμενος για την πετυχημένη πορεία των ανθρώπων που συνεργαστήκαμε. Το να βοηθώ ανθρώπους να πετυχαίνουν τους στόχους που θέλουν και αξίζουν είναι αυτό που με εμπνέει.

Είναι αυτό που αγαπώ! Είναι αυτό που με κάνει να ζω με πάθος!

Κάτι σημαντικό που έχω νιώσει και θα ήθελα να σου μείνει είναι το εξής : Μπορεί να έχεις απογοητευτεί, μπορεί να έχεις κουραστείς, μπορεί να έχεις ήδη εγκαταλείψει αλλά αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι πως αυτό που έχεις μέσα στη καρδιά σου είναι δυνατόν… Και μπορείς να το καταφέρεις!

Μπορεί να είναι ή να φαίνεται δύσκολο αλλά ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ!

Αξίζεις να ζήσεις τ’ όνειρό σου!

Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Ολοκληρωμένα Σεμινάρια

Έναρξη: 2016-03-19 17:00:00 | Λήξη: 2016-03-19 21:00:00 | Βιωματικό NLP σεμινάριο στην Καλαμάτα & μέσω Internet - Πώς να μετουσιώσεις το φόβο σε δύναμη | Καλαμάτα
Έναρξη: 2016-02-20 17:00:00 | Λήξη: 2016-02-20 21:00:00 | Βιωματικό NLP σεμινάριο στην Αθήνα & μέσω Internet - Πώς να μετουσιώσεις το φόβο σε δύναμη | Αθήνα

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter