Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 13:13

15 στόχοι για το 2015

Γράφτηκε από τον 

stoxothesiaΤο 2015 έκανε λαμπρή και παγωμένη είσοδο αλλά οι καρδιές μας ήταν ζεστές! 

Είναι καιρός να θέσουμε στόχους για το νέο έτος και να αναδιοργανωθούμε.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δούμε τι δεν καταφέραμε να κάνουμε μέσα στο 2014 και για ποιο λόγο δεν έγινε πράξη αυτό που θέλαμε. Το θέλαμε άραγε τόσο πολύ; Αν ναι, γιατί δεν βρήκαμε τον τρόπο να το πετύχουμε. Αν π.χ. ήθελα να αποκτήσω ένα γατάκι, γιατί δεν πήγα στη φιλοζωική και να φροντίσω ή να υιοθετήσω ένα γατάκι;

Μήπως για το νέο έτος πρέπει να πάρουμε μία ατζέντα που να είναι βολική για τη τσάντα μας ή το χώρο μας και να καταγράψουμε στις πρώτες κιόλας σελίδες τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε μέσα στο 2015; Εγώ το έχω ήδη κάνει. Σε προτρέπω να το κάνεις κι εσύ.

Είναι ευκαιρία τώρα στις γιορτές να κάνεις εξάσκηση τους νέους σου στόχους για να είσαι έτοιμος/η για το νέο έτος. Εάν είσαι από τους ανθρώπους που συνεχώς βρίσκουν δικαιολογίες για να αποφύγουν να κάνουν κάποια δουλειά, τότε σταμάτα εδώ και ξεκίνα να ολοκληρώσεις μία δουλειά που έχεις αφήσει στη μέση ή που έπρεπε εδώ και καιρό να τελειώσεις αλλά δεν την έχεις αρχίσει ακόμη. Έπειτα, έλα πάλι εδώ στην παρέα μας να συνεχίσεις το άρθρο μας.

Άλλοι πάλι προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στους άλλους. Σε ενημερώνω ότι θα αρέσεις περισσότερο στους άλλους αν είσαι ο εαυτός σου.  Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις αρεστός/ή σε όλους καθώς όλο και κάποιος θα υπάρξει που θα αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα.

Από την άλλη πάλι, δεν χρειάζεται να κρίνεις τους άλλους ή να προσπαθήσεις να τους αλλάξεις διότι 99% το χρόνο σου θα χάσεις και την υπομονή σου. 

Προσπάθησε να αγαπήσεις τον εαυτό σου και αν κρίνεις ότι κάτι δεν σου αρέσει τότε άλλαξέ το! Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα και τους πάντες που σε περιβάλλουν ώστε εσύ να είσαι καλά. Ξεκαθάρισε το χώρο και τα πρόσωπα γύρω σου και θα νιώθεις πολύ καλύτερα!

Άφησε το παρελθόν πίσω διότι εκεί ανήκει. Όσο το σκέφτεσαι, τόσο περισσότερο σε δεσμεύει σε κάτι που δεν υπάρχει πλέον και μόνο λύπη και στενοχώρια μπορεί να σου προκαλεί. Κράτησε μόνο τις ευχάριστες στιγμές, ζήσε την κάθε στιγμή καθώς είναι μοναδική και ξεκίνα να σχεδιάζεις το μέλλον. Τι θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα;

Φέτος, υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα αγχώνεσαι και θα νευριάζεις λιγότερο. Ξέρεις ότι το άγχος είναι επιβαρυντικός παράγοντας πολλών ασθενειών. Χαλάρωνε έστω και 10 λεπτά την ημέρα, άκουσε περισσότερη μουσική και ξεκίνα κάποια δραστηριότητα.

Το άρθρο θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε stay tuned and happy όπως λέει και ο Pharrell Williams Pharrell Williams - Happy

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με δώρο 2 διπλά σεμινάρια 

Διαβάστηκε 3077 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 13:41
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter