Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 13:56

Δωρεάν σεμινάριο Coaching

Γράφτηκε από τον 

CoachingTo Athens Coaching Institute σας προσκαλεί στο Σεμινάριο Εισαγωγής στο Coaching, με τίτλο "Τι είναι Coaching και πώς μπορώ να γίνω ο Coach του εαυτού μου;", που συνοντίζει η Βίκυ Σιδέρη - Certified Coach του Ινστιτούτου. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ομίλου Unesco, Βασιλέως Γεωργίου 2-4 Αμαρούσιο, την Παρασκευή 18/3, 17:45. Δύο (2) από τους συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ατομικές συνεδρίες με την Βίκυ Σιδέρη, κατόπιν κλήρωσης. 

Τι είναι Coaching και πώς μπορώ να γίνω ο Coach του εαυτού μου

Ο Όμιλος Unesco Αμαρουσίου σας προσκαλεί σε σεμινάριο με θέμα: «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COACHING ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο COACH ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ», διάρκειας δύο ωρών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3/2016, 17:45, στα γραφεία του Ομίλου μας, Βασ. Γεωργίου 2-4, Μαρούσι, Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού, 1ος όροφος.Μέσα στην σύγχρονη πραγματικότητα, την οποία όλοι βιώνουμε καθημερινά, όπου οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της όλο και αυξάνονται, η τέχνη του Coaching αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο σε ένα σπουδαίο εργαλείο, που μας αφορά όλους.

Το Coaching είναι μια μεθοδολογία, ένας τρόπος σκέψης και αναφέρεται στην σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ δύο ανθρώπων, του coach και του πελάτη-coachee (όπου πελάτης μπορεί να είναι ένα άτομο ή μια ομάδα). Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια διαδικασία προσωπικής ενδυνάμωσης, στοχοθεσίας και τελικά αλλαγής. Το Coaching έχει επηρεαστεί από διάφορες επιστήμες υποστήριξης του ανθρώπου, όπως την Ψυχολογία, την Συμβουλευτική ή την Ψυχοθεραπεία αλλά και από γενικότερες θεωρήσεις για την ζωή και τον τρόπο σκέψης και δράσης του ανθρώπου, όπως αυτή της Μαιευτικής μεθόδου του φιλοσόφου Σωκράτη. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με καμία από αυτές τις προσεγγίσεις, καθώς, επίσης, όντας αποστασιοποιημένο από την ψυχοπαθολογία, απευθύνεται αποκλειστικά σε ψυχικά υγιή άτομα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να κάνει μια εισαγωγή στην τέχνη του Coaching, να περιγράψει τα βασικά δομικά στοιχεία του, καθώς, επίσης, και να προτείνει κάποιους πρακτικούς τρόπους, τους οποίους μπορούμε να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητα μας, μετατρέποντας μας για λίγο σε coaches του εαυτού μας. 
Γιατί το Coaching συμβαίνει όταν παίρνεις στα χέρια σου τα πινέλα και τα χρώματα, ζωγραφίζεις τον παράδεισο και απλά μπαίνεις μέσα!

*Κατόπιν κλήρωσης θα προσφερθούν δωρεάν σε δύο (2) συμμετέχοντες, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν πώς λειτουργεί το coaching μέσα από τον κόσμο των συνεδριών, από πέντε συνεδρίες coaching.

Ομιλήτρια: Σιδέρη Βικτωρία

Πιστοποιημένη Personal & Executive Coach(Athens Coaching Institute)
ΜΑ Ψυχολογία της Εργασίας(University of East London)

Το σεμινάριο δεν έχει οικονομική επιβάρυνση.
Λόγω περιορισμένων θέσεων, επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα: 210-6147002 & 212-1000-250.

Η Πρόεδρος,
Ιωάννα Παπανικολάου-Πουσπουρίκα

Ημέρα & Ώρα : Παρασκευή 18/03, στις 17:45
Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου 2-4, Μαρούσι, Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού, 1ος όροφος. 
Για δηλώσεις συμμετοχής: στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & στα τηλέφωνα: 210-6147002 & 212-1000-250. 

 

Σεμινάριο με θέμα: Μαθησιακές δυσκολίες- Δυσλεξία (Υπάρχει η δυνατότητα για βεβαίωση παρακολούθησης)

 

Διαβάστηκε 1661 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 14:11
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter