Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 09:29

6μηνο πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης (έως 29 ετών)

Γράφτηκε από τον 

regenerationΈνα πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις, η ευκαιρία σου είναι εδώ. Οι αιτήσεις κλείνουν στις 10 Οκτωβρίοου 2016.

Το Πρόγραμμα ReGeneration είναι ένα εξάμηνο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που προσφέρει πολύπλευρη εργασιακή εμπειρία και ουσιαστική εκπαίδευση. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • 6 μήνες έμμισθης εργασίας σε κάποια από τις συμμετέχουσες Εταιρείες
 • Έως 80 ώρεςεκπαίδευσης
 • Έως 25 ώρες προσφοράς εθελοντικής εργασίας σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση
 • Σεμινάρια από ηγετικά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου
 • Υποστήριξη σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Το Πρόγραμμα απαιτεί καθημερινή 8 ωρη απασχόληση, επί τη βάση πενθημέρου ή εξαημέρου ανάλογα με την επιχείρηση ως Νόμος ορίζει. Η ημερομηνία έναρξης της πρακτικής του κάθε συμμετέχοντα ορίζεται από την Εταιρεία στην οποία θα πραγματοποιήσει την πρακτική του άσκηση. Η Global Shapers δεν εμπλέκεται καθ’οιονδηποτε τρόπο στον καθορισμό της εν λόγω ημερομηνίας. Η εθελοντική εργασία σε ΜΚΟ θα πραγματοποιείται εκτός εργασιακού ωραρίου, πιθανώς και σαββατοκύριακα. Δεν υφίσταται περιορισμός σχετικά με τον προγραμματισμό της παροχής εθελοντικής εργασίας σε ΜΚΟ αρκεί οι 25 ώρες αυτής να πραγματοποιηθούν από την ημερομηνία αποδοχής πρότασης πλήρωσης θέσης πρακτικής άσκησης κι έως το πέρας της εξάμηνης αυτής πρακτικής άσκησης. Η παροχή της εθελοντικής εργασίας σε ΜΚΟ θα παρέχεται από τους συμμετέχοντες σε ελεύθερη ώρα τους κι όχι σε ώρες εκπαίδευσης, ώρες σεμιναρίου, ώρες συμβουλευτικής, ώρες εργασίας. Κάποια σεμινάρια δύναται να πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση κατά τη διάρκεια Σαββατοκύριακου.

Κατά την ολοκλήρωση του Προγράμματος οι απόφοιτοι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι:

 • απόφοιτοι ελληνικών ή ξένων φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ,ΤΕΙ, Κολλέγιο), ανεξαρτήτως γνωστικού πεδίου,
 • κάτοχοι ή μη μεταπτυχιακού τίτλου,
 • με μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, έως 2 ετών μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους,
 • ηλικίας έως και 29 ετών

Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να υποβάλλει μια αίτηση συμμετοχής, δηλώνοντας την κατεύθυνση του ενδιαφέροντός του/της μεταξύ των κλάδων: Διοικητικών & Οικονομικών Επιστημών, Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών, Κοινωνικών Επιστημών & Τεχνών.

Εάν η αίτηση συμμετοχής του/της συμμετέχοντα/ουσας υποβληθεί επιτυχώς στην ιστοσελίδα www.regeneration.gr, τότε αυτός/ή θα λάβει σχετικό επιβεβαιωτικό E-Mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αυτός/αυτή δήλωσε κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί επιβεβαιωτικό E-Mail ο/η συμμετέχουσα πρέπει να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους του Προγράμματος σχετικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώνουν στα στοιχεία επικοινωνίας τους και για την πρόσβαση σε αυτόν.

Πρώτο βήμα για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα αυτό είναι να συμπληρώσεις την αίτηση.

Μπορείς να υποβάλεις μόνο μία αίτηση και μόνο για μία κατεύθυνση. Σε περίπτωση υποβολής περισσότερων αιτήσεων, θα εξαιρεθείς από την διαδικασία επιλογής και δεν θα έχεις δικαίωμα συμμετοχής στο ReGeneration 2016.

Πιο συγκεκριμένα οι 3 κατευθύνσεις είναι:

 • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ: Digital Μάρκετινγκ, Project Management, Ανθρώπινο Δυναμικό, Δημόσιες Σχέσεις, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εξυπηρέτηση Πελατών, Μάρκετινγκ & Επικοινωνία, Ναυτιλιακά, Πωλήσεις, Συμβουλευτική, Τουριστικά, Χρηματοοικονομικά / Λογιστική / Τραπεζικά
 • ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ: Data Analytics, Αεροναυπηγός, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Βιολογία, Γεωπονική, Επιστήμες Υγείας, Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics), Ηλεκτρολόγος Μηχανικός / Μηχανικός Υπολογιστών, Μαθηματικά, Μηχανικός Περιβάλλοντος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός, Πληροφορική, Ποιοτικός Έλεγχος, Πολιτικός Μηχανικός, Στατιστική, Φαρμακευτική, Φυσική, Χημεία, Χημικός Μηχανικός
 • ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ & ΤΕΧΝΕΣ: Γραφιστική / Graphic Design, Κοινωνιολογία, Νομική, Παιδαγωγικά, Πολιτικές Επιστήμες, Φιλολογικά, Ψυχολογία

Οπότε θα επιλέξεις μία από τις παραπάτω κατευθύνσεις με βάση την πρακτική που σε ενδιαφέρει να κάνεις (π.χ. για πρακτική σε θέση Marketing κάνε αίτηση στις Διοικητικές και Οικονομικές επιστήμες, για πρακτική σε θέση μηχανικού κάνε αίτηση στις Θετικές και Τεχνολογικές επιστήμες).

 1. Για να υποβάλεις την αίτησή σου θα χρειαστείς 30’-60’ και δεν υπάρχει η δυνατότητα να την αποθηκεύσεις, συνεπώς όταν την ξεκινήσεις, υπολόγισε να έχεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να την ολοκληρώσεις.
 2. Την αίτηση θα πρέπει να την συμπληρώσεις όλη στα ελληνικά εκτός από την τελευταία ερώτηση που όπως θα δεις είναι στα αγγλικά.
 3. Το βιογραφικό σου θα πρέπει να το αναρτήσεις στα ελληνικά, σε μορφή pdf και το όνομα του αρχείου θα πρέπει να περιλαμβάνει τα στοιχεία σου στα αγγλικά στην μορφή “LASTNAME_FIRSTNAME_CV”.
 4. Μόλις αναρτήσεις το βιογραφικό σου, όπως θα δεις, κάποια πεδία π.χ. Όνομα, Επίθετο κτλ. θα έχουν συμπληρωθεί αυτόματα. Παρακαλούμε έλεγξε ότι τα στοιχεία σου έχουν καταχωρηθεί σωστά και στα ελληνικά πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.
 5. Πάτα εδώ για να κατεβάσεις έναν οδηγό που θα σου εξηγεί βήμα βήμα πως να υποβάλεις επιτυχώς την αίτησή σου.

Μόλις την υποβάλεις, θα λάβεις ένα email, το οποίο θα επιβεβαιώνει ότι η αίτηση καταχωρήθηκε επιτυχώς στο σύστημά μας. Ύστερα από την συλλογή και επεξεργασία των βιογραφικών, την περίοδο 11 έως 14 Οκτωβρίου θα λάβεις ενημέρωση για την πορεία της αίτησής σου στη διαδικασία επιλογής του ReGeneration.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρεις εδώ

Πρόγραμμα υποτροφιών για πρωτοετείς φοιτητές ύψους 770.000€

Διαβάστηκε 6782 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 09:44
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια (4)

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter