Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 11:26

The TOC Merrython

Γράφτηκε από τον 

thetoc-merrython-2016Ο γιορτινός αγώνας δρόμου αλληλεγγύης The TOC Merrython διοργανώνεται για 3η χρονιά και σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε υγεία και ευεξία, ενώ παράλληλα αλλάζετε τη ζωή ανθρώπων, που σας έχουν ανάγκη.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

 
Το TheTOC Merrython επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων διοργανώνει αγώνα δρόμου, σε 2 διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά ο σκοπός του παραμένει ίδιος: η ενίσχυση οργανισμών, που προσφέρουν καθημερινά πολύτιμο έργο σε συνανθρώπους μας.
 
Σκοπός
Η ευαισθητοποίηση και η έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής, με τη συμμετοχή όλων μας. Το TheTOC Merrython στηρίζει το ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, που έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης αστέγων και προσφύγων που ζουν στην πόλη, καθώς και την υποστήριξη των πολιτών και των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.
 
Χρήσιμες πληροφορίες
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές και όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στον κοινωνικό σκοπό του αγώνα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν δηλώσει υπεύθυνα, πως είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στον αγώνα.
 
Το σήμα για την εκκίνηση του γιορτινού αγώνα αλληλεγγύης TheTOC Merrython θα ακουστεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στις 09:30 ακριβώς.
 
Η ώρα προσέλευσης των δρομέων είναι στις 08.45, στο σημείο της εκκίνησης στη συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών.
 
Οι διαδρομές θα είναι δύο: 5 και 10 χιλιομέτρων.
 
Η ελάχιστη καταβολή για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι 5 ευρώ (για την ενίσχυση των δράσεων του Κ.Υ.Α.Δ.Α).
 
Ο αγώνας διοργανώνεται από το TheTOC σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ενώ τον συντονισμό έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.
 
1. Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στο TheTOC Merrython;
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα δρόμου αλληλεγγύης TheTOC Merrython 2016, συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο run2016.thetoc.gr. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταθέσετε το ελάχιστο αντίτιμο για τη συμμετοχή σας, ώστε να θεωρείται έγκυρη η εγγραφή.
 
 
2. Μπορούν να συμμετέχουν Εταιρικές Ομάδες;
Ναι, στη φόρμα συμμετοχής υπάρχει η επιλογή της Εταιρικής Εγγραφής.
 
 
3. Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στον αγώνα;
Η ελάχιστη καταβολή για τη συμμετοχή είναι 5 ευρώ. Οποιαδήποτε προσφορά, πέρα των 5€, είναι ευπρόσδεκτη. Το ποσό που θα καταβάλετε θα δοθεί για την ενίσχυση των δράσεων του ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων). Η συμμετοχή στον αγώνα περιλαμβάνει τεχνική μπλούζα, αναμνηστικό μετάλλιο και αριθμό συμμετοχής.
 
 
4. Πώς μπορώ να πληρώσω για τη συμμετοχή μου;
Με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την κατάθεση σημειώστε ως Αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του δρομέα. Μόνο με τον τρόπο αυτό θεωρείται ολοκληρωμένη η εγγραφή σας. Καταθέσεις μέσω άλλων τραπεζών επιβαρύνονται με προμήθεια.
 
  
Τράπεζα Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0244.18.0200778123
IBAN: GR9302602440000180200778123
Όνομα δικαιούχου λογαριασμών: ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΑΣ Ε.Ε.
 
 
Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: 060/470034-10
IBAN: GR5101100600000006047003410
Όνομα δικαιούχου λογαριασμών: ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΑΣ Ε.Ε.
 
 
5. Μπορώ να πληρώσω μία φορά για 2 ή παραπάνω συμμετοχές, μαζί;
Όχι, για κάθε συμμετοχή πρέπει να γίνει μία κατάθεση. Κατά την κατάθεση σημειώστε ως Αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του δρομέα.
 
 
6. Μπορώ να πληρώσω την ημέρα παραλαβής του race pack ή την ημέρα του αγώνα;
Ναι, αλλά δεν το συνιστούμε. Λόγω αυξημένων συμμετοχών δημιουργούνται καθυστερήσεις στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
 
 
7. Πώς θα γνωρίζω ότι η συμμετοχή μου είναι έγκυρη;
Μερικές ημέρες μετά την πληρωμή σας θα λάβετε ενημερωτικό email.
 
 
8. Ενώ έχω πληρώσει, δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση. Τι να κάνω;
Εάν μία εβδομάδα πριν τον αγώνα δεν έχετε λάβει ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 211 1168240.
 
 
9. Πώς θα μάθω τον αριθμό συμμετοχής μου;
Στο ενημερωτικό email, που θα λάβετε μία εβδομάδα πριν τον αγώνα, εφόσον έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας, θα βρείτε τον αριθμό συμμετοχής, τον τρόπο παραλαβής του και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αγώνα.
 
 
10. Πώς θα γίνει η χρονομέτρηση του αγώνα;
Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα χρονομέτρησης Big Tag της MyLaps. Το σύστημα αυτό είναι συνδεδεμένο με το chip χρονομέτρησης, το οποίο βρίσκεται ενσωματωμένο στον αριθμό συμμετοχής (bib number). Για να γίνει σωστά η χρονομέτρηση, θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής, χρησιμοποιώντας τις παραμάνες που θα βρείτε στο πακέτο συμμετοχής σας, στο ύψος του στήθους. Ο αριθμός δεν πρέπει να καλυφθεί από κάποιο ρούχο ή να αλλοιωθεί με άλλο τρόπο.
 
 
11. Μπορώ να αφήσω κάπου τα προσωπικά μου αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα;
Στον χώρο της εκκίνησης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο θα μπορείτε να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, χρησιμοποιώντας τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε στο πακέτο συμμετοχής σας (race pack).
 
 
12. Πώς θα μάθω τα αποτελέσματα του αγώνα;
Τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν μετά τον αγώνα στο run2016.thetoc.gr.
 
 
13. Τι είναι το Pasta Party;
Το Pasta Party είναι το πάρτυ που διοργανώνει το TheTOC.gr το βράδυ πριν τον αγώνα. Είναι μία καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να γευθούμε νόστιμες και θρεπτικές μακαρονάδες! Σας περιμένουμε!
 
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε εδώ.

 

Διαβάστηκε 1895 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 11:40
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter