Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 11:39

Soft Skills Academy 2017

Γράφτηκε από τον 

soft skills academy 2017 eestec athensTo Soft Skills Academy είναι ένα 4ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων που απευθύνεται σε τελειόφοιτους και πρόσφατους αποφοίτους. Θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 23 έως την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Κολέγιο Τεχνολογίας (ATH/TECH) με ώρες διεξαγωγής 10.00 - 20.00.

Μέσα από μια σειρά βιωματικών εκπαιδεύσεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που ζητούνται όλο και περισσότερο από την αγορά εργασίας!

Πού, πότε και γιατί;
 
Το SSA17 θα πραγματοποιηθεί 23-26 Νοεμβρίου στον χώρο του Ath Tech.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε τελειόφοιτους και πρόσφατα απόφοιτους που επιθυμούν να αναπτυχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία μάθησης.

Το σεμινάριο στηρίζεται στον μη τυπικό τρόπο μάθησης. Προετοιμάσου, λοιπόν, για διαδραστικά παιχνίδια, βιωματικά εργαστήρια, προκλήσεις και πολλά άλλα!

Τα Soft Skills
 
Creativity and Problem Solving

Ήρθε η ώρα να “απελευθερώσεις” τις δημιουργικές σου δυνάμεις! Εμπνεύσου και μάθε να σκέφτεσαι έξω από το κουτί, για να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά και πρωτότυπα κάθε πρόκληση!

 

Emotional Intelligence

Γιατί το EQ είναι πιο σημαντικό από το ΙQ; Μάθε να αναγνωρίζεις και να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τα συναισθήματά σου και των άλλων και να αξιοποιείς συναισθηματικές πληροφορίες ως οδηγό.

 

Time-Stress Management

Νιώθεις να πνίγεσαι από το πλήθος των υποχρεώσεων; Κατάκτησε το κλειδί για την αποδοτικότητα, μαθαίνοντας να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά το χρόνο σου και να λειτουργείς υπό πίεση.

 

Physical Resilience

Οι γρήγορες αλλαγές τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον συχνά εξαντλούν τους ανθρώπους και τους κάνουν να εγκαταλείψουν. Χτίσε  αποτελεσματικές άμυνες και ικανότητες προσαρμογής, για να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι αποτελεσματικά σε κάθε δυσκολία.

 

Self Leadership

Ποιος είναι ο δικός σου ορισμός της επιτυχίας; Τι είδους επίδραση θες να ασκείς στους γύρω σου; Απόφυγε την παγίδα του να είσαι υπερδραστήριος και να πετυχαίνεις κενές νίκες, αποκτώντας σαφή κατανόηση του προορισμού και των στόχων σου, καθώς και των βημάτων, που θα χρειαστεί να κάνεις για να τους πετύχεις.

 

Team Working

Σε δυσκολεύει η συνεργασία με άλλα άτομα και προτιμάς την ατομική δουλειά; Kαιρός να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να αποκτήσεις δεξιότητες ομαδικότητας και συνεργασίας!

 

Communication

Κάνε το πρώτο βήμα στην κατάκτηση της τέχνης της επικοινωνίας! Μέσα από παιχνίδια ρόλων και βιωματικές ασκήσεις γνώρισε τη σημασία της ενεργητικής ακοής, της γλώσσας του σώματος και της ανατροφοδότησης.

 

Presentation Skills

Κάποιοι εξασκούνται μπροστά στον καθρέφτη, άλλοι φαντάζονται το ακροατήριο με μύτες κλόουν και άλλοι χρησιμοποιούν το χιούμορ ως όπλο. Εδώ θα κληθείς να εγκαταλείψεις τη ζώνη ασφάλειας σου και θα αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία,  έτσι ώστε να κάνεις ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές παρουσιάσεις.

Η Ιστορία
 
Όλα ξεκίνησαν το 2009 με την δημιουργία της Επίσημης EESTEC Training Team, μιας ομάδας αφοσιωμένων νέων εκπαιδευτών που καταρτίζονται ειδικά ώστε να σχεδιάζουν και να υλοποιούν soft skills trainings σε μέλη της EESTEC και όχι μόνο...
 
Ο Διοργανωτής
 
H EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας είναι μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, μη πολιτική πανευρωπαϊκή οργάνωση φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και αποτελεί μέλος του ευρωπαϊκού οργανισμού EESTEC International.
 

Οι θέσεις των συμμετεχόντων είναι περιορισμένες οπότε βεβαιώσου ότι θα απαντήσεις με προσοχή τις παρακάτω ερωτήσεις εδώ.

Δείτε επίσης: Κατάθεση αιτήσεων καινοτόμων ιδεών για τον διαγωνισμό Blue Growth - Patras

Διαβάστηκε 2337 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 11:50
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter