Breaking News
Η καταγωγή των ζυμαρικών - Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 09:38
Κίνα: internet με όρους και λογοκρισία! - Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:42
Hobby Festival 2018 - Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 01:13
07 Οκτωβρίου το 10ο Greece Race for the Cure® - Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 23:52
Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:32

Πρόσληψη 122 υπαλλήλων από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Γράφτηκε από τον 

ethnini-trapeza-elladosΗ Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει Διαγωνισμό για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού για την κάλυψη αναγκών των μονάδων του δικτύου της, σύμφωνα με την παρακάτω ανάλυση κατά Νησί ή Δήμο και αριθμό θέσεων:

Α. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νησί Σπέτσες:3

Νησί Αίγινα:3

Νησί Κύθηρα:1

Β. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Νομός Εβρου

Δήμος Διδυμοτείχου: 1

Δήμος Σουφλίου: 1

Νησί Σαμοθράκη: 2

Νομός Δράμας

Δήμος Κάτω Νευροκοπίου:1

Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νομός Θεσσαλονίκης

Δήμος Βόλβης: 2

Νομός Κιλκίς

Δήμος Παιονίας: 1

Νομός Πέλλας

Δήμος Αλμωπίας:1

Νομός Πιερίας

Δήμος Δίου-Ολύμπου: 1

Νομός Σερρών

Δήμος Βισαλτίας:1

Νομός Χαλκιδικής

Δήμος Αριστοτέλη: 2

Δήμος Σιθωνίας: 1

Δήμος Κασσάνδρας: 1

Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Νομός Γρεβενών

Δήμος Γρεβενών:  3

Νομός Καστοριάς

Δήμος Καστοριάς:3

Νομός Κοζάνης

Δήμος Βοίου:  1

Δήμος Κοζάνης: 3

Νομός Φλώρινας

Δήμος Φλώρινας: 7

Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Νομός Θεσπρωτίας

Δήμος Ηγουμενίτσας:1

Νομός Πρεβέζης

Δήμος Πάργας:  1

Ζ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Νομός Λάρισας

Δήμος Ελασσόνας: 1

Νομός Μαγνησίας

Νησί Σκόπελος: 1

Νησί Σκιάθος: 1

Νομός Καρδίτσας

Δήμος Παλαμά: 1

Νομός Τρικάλων

Δήμος Τρικκαίων: 1

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νομός Βοιωτίας

Δήμος Θηβαίων: 2

Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας: 1

Νομός Ευβοίας

Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού:       4

Δήμος Χαλκιδέων:      2

Δήμος Ερέτριας:          1

Νησί Σκύρος:  1

Νομός Φθιώτιδας

Δήμος Δομοκού:         1

Δήμος Μακρακώμης:  2

Δήμος Λοκρών:          1

Νομός Φωκίδας

Δήμος Δωρίδος:          1

Δήμος Δελφών:           3

Θ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νομός Αιτωλ/νίας

ΔήμοςΞηρομέρου:      1

Δήμος Άκτιου-Βόνιτσας:        2

Νομός Ηλείας

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων:      1

Ι. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Νομός Αργολίδας

Δήμος Άργους-Μυκηνών:      2

Δήμος Ναυπλιέων:      1

Νομός Αρκαδίας

Δήμος Γορτυνίας:        2

Δήμος Νότιας Κυνουρίας:      1

Νομός Κορινθίας

Δήμος Κορινθίων:       1

Νομός Λακωνίας

Δήμος Μονεμβασιάς:  3

Δήμος Σπάρτης:          1

Δήμος Ευρώτα:           1

Νομός Μεσσηνίας

Δήμος Τριφυλλίας:      2

Δήμος Πύλου-Νέστορος:       3

Δήμος Οιχαλίας:         1

Η. Κ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Νομός Κεφαλληνίας

Νησί Ιθάκη:  1

Λ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Νομός Σάμου

Νησί Σάμος:    3

Νησί Ικαρία:    3

Νομός Χίου

Νησί Οινούσες:           2

Μ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Νομός Δωδεκανήσου

Νησί Ρόδος:    2

Νησί Κως:       2

Νησί Λέρος:    3

Νησί Πάτμος:  3

Νησί Κάρπαθος:         2

Νησί Μεγίστης (Καστελλόριζο): 1

Νομός Κυκλάδων

Νησί Σύρος:    2

Νησί Άνδρος:  1

Νησος Ιος:          2

Νησί Νάξος:    1

Νησί Πάρος:    4

Νησί Σίφνος:   3

Η ημερομηνία, η ώρα διεξαγωγής και τα εξεταστικά κέντρα διενέργειας του ως άνω Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από την Τράπεζα μέσω του ημερησίου τύπου και θα καταχωρηθούν στο Internet στο site της ΕΤΕ www.nbg.gr και στο site του Α.Σ.Ε.Π. www.asep.gr 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.

I. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

1. Να έχουν Ελληνική Εθνικότητα.

Εξαίρεση: Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, η οποία αποδεικνύεται με απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή, αν δεν υπάρχει, με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο10 παρ. 1), επιπέδου Δ” ΕΠΙΠΕΔΟ/ Γ1 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε), που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ.15180 Αθήνα, τηλ.2103443384 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ.55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310459101.

Επίσης, αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571-72-76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου.

Να έχουν πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης των Σχολών / Τμημάτων που περιοριστικά αναφέρονται στους συνημμένους πίνακες ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης με αυτές των πινάκων Σχολών/Τμημάτων της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΙΤΕ ή ΔΟΑΤΑΠ. Διευκρινίζεται ότι ο υποψήφιος, εφόσον δεν έχει στην κατοχή του το πτυχίο αλλά έχει ολοκληρώσει επιτυχώς της σπουδές του πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, δύναται να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, με την υποχρέωση να προσκομίσει σχετική βεβαίωση του Πανεπιστημίου ή του ΤΕΙ, σε περίπτωση επιτυχίας του.

Να είναι ηλικίας μέχρι 30 ετών (να έχουν γεννηθεί από 1.1.1984 και μετά).

Να είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων ή των Νησιών για τις προκηρυχθείσες θέσεις των οποίων διαγωνίζονται, ιδιότητα που θα αποδεικνύεται:

με το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2013 (για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 01.01.2012 μέχρι 31.12.2012) στην περίπτωση υποβολής ατομικής φορολογικής δήλωσης ή

με το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2013 του γονέα, σε περίπτωση που ο υποψήφιος είναι προστατευόμενο μέλος.

Εάν ο υποψήφιος ή ο γονέας του, κατά περίπτωση, δεν υπέβαλαν δήλωση φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2013, το οποίο πρέπει να προκύπτει από σχετική βεβαίωση της Δ.Ο.Υ., τότε θα πρέπει να προσκομίσει Βεβαίωση Απόδοσης Α.Φ.Μ., με ημερομηνία απόδοσης προγενέστερη της ημερομηνίας δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης.

Εάν ο υποψήφιος δεν έχει Α.Φ.Μ., το οποίο πρέπει να προκύπτει από σχετική βεβαίωση της Δ.Ο.Υ., τότε θα πρέπει να προσκομίσει κάθε πρόσφορο αποδεικτικό της μόνιμης κατοικίας του, όπως ενδεικτικά λογαριασμό Οργανισμού Κοινής Ωφέλειας, πιστοποιητικό του Δήμου κλπ. Σε κάθε περίπτωση τα παραπάνω θα συνοδεύονται από Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, στην οποία θα αναφέρεται η μόνιμη κατοικία.

Οι άνδρες να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση.

Διευκρινίζεται ότι η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να μην προσλάβει ή να απολύσει όσους δήλωσαν ψευδή στοιχεία ή έλαβαν μέρος στο Διαγωνισμό χωρίς να έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις ή προέβησαν σε μεταβολή/ αλλαγή της φορολογικής τους κατοικίας από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας προκήρυξης και μετά.

Επίσης, δικαιούται να αρνηθεί την πρόσληψη σε υποψήφιο που διώκεται ή έχει καταδικασθεί για αδίκημα, που, κατά την κρίση της, επηρεάζει την υπηρεσία του και θεωρείται ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του υπαλλήλου της Τράπεζας (ενδεικτικά αναφέρονται: κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, πλαστογραφία, εκβίαση, απιστία, δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος, εγκλήματα κατά των ηθών).

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να διαγωνισθούν για τις θέσεις που προκηρύσσονται σε ένα και μόνο από τους προαναφερόμενους Δήμους ή Νησιά.

Σε περίπτωση που, μετά τη μηχανογραφική επεξεργασία των αιτήσεων, διαπιστωθεί η υποβολή από υποψήφιο περισσοτέρων της μιας αιτήσεων, θα ακυρώνονται όλες και ο υποψήφιος θα αποκλείεται από το Διαγωνισμό.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Οι υποψήφιοι θα εξετασθούν στις ενότητες:

Γλωσσικών ικανοτήτων-δεξιοτήτων

Αριθμητικών ικανοτήτων-δεξιοτήτων

Γενικών Γνώσεων

Ξένης Γλώσσας (Αγγλικά)

Η εξέταση σε όλες τις ενότητες θα γίνει με το σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι θα υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής, σε ειδικό έντυπο της Τράπεζας, στο οποίο περιλαμβάνεται δήλωση ενημέρωσης – συγκατάθεσης του Ν.2472/97, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και παροχή συγκατάθεσης περί δημοσιοποιήσεως του ονοματεπώνυμου, καθώς και της αναλυτικής και της συνολικής βαθμολογίας, λαμβάνοντας παράλληλα και αντίγραφο της κατατεθείσας αίτησης υπογεγραμμένο από τον ίδιο και από Υπάλληλο ή Στέλεχος του Καταστήματος.

Η κατάθεση των αιτήσεων – δηλώσεων θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως και με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της στρατιωτικής ταυτότητας ή του δελτίου ταυτότητας αλλοδαπού, είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο. Η κατάθεση της αίτησης από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο μπορεί να γίνει μόνο αφού έχει υπογραφεί από τον υποψήφιο ειδική εξουσιοδότηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα), με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του από Αστυνομική Αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) ή Ελληνική Προξενική Αρχή στην περίπτωση που βρίσκεται στο εξωτερικό. Στην περίπτωση στρατευμένου, η σχετική εξουσιοδότηση μπορεί να φέρει θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής από τη Μονάδα όπου υπηρετεί ο υποψήφιος ή από άλλη Στρατιωτική Αρχή.

Το έντυπο της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής θα υπάρχει και θα συμπληρώνεται στο Κατάστημα της Τράπεζας, στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται από 14/07/2014 μέχρι και την 22/07/2014 σε οποιοδήποτε Κατάστημα ο υποψήφιος επιθυμεί και κατά προτίμηση στο πλησιέστερο της κατοικίας του Κατάστημα της Τράπεζας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από 08:00 – 14:30 και Παρασκευή από 08:00 – 14:00).

Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα δεν θα ληφθούν υπόψη. Δεν θα γίνουν επίσης δεκτές αιτήσεις με ελλιπή στοιχεία, καθώς και αιτήσεις που θα κατατεθούν εκπρόθεσμα ή θα σταλούν με το ταχυδρομείο ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).

ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Θα καταρτισθούν πίνακες βαθμολογικής κατάταξης κατά Δήμο ή Νησί. Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων θα καθορισθεί από τη βαθμολογία που θα προκύψει από το άθροισμα των μονάδων των εξεταζόμενων ενοτήτων. Η κλίμακα βαθμολογίας σε όλες τις εξεταζόμενες ενότητες θα είναι 0 – 100 μονάδες και βάση οι 50 μονάδες.

Σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης θα ισχύσει η μέθοδος της αρνητικής βαθμολογίας και αφαίρεση, στην περίπτωση αυτή, του % της αναλογούσης στην ερώτηση βαθμολογίας.

Επιτυχόντες θα θεωρηθούν όσοι συγκεντρώσουν, τουλάχιστον, τη βάση σε κάθε μία από τις εξεταστέες ενότητες. Συμψηφισμός της βαθμολογίας των ενοτήτων δεν επιτρέπεται. Επίσης δεν επιτρέπεται η αναθεώρηση των γραπτών. Αυτονόητο είναι ότι από τους επιτυχόντες θα προσληφθούν οι πρώτοι, κατά τη σειρά της βαθμολογικής κατάταξής τους, προς πλήρωση των προβλεπομένων θέσεων.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα γίνει κλήρωση από την Επιτροπή διεξαγωγής του Διαγωνισμού, στην οποία θα μπορούν να παρίστανται και οι ισοβαθμήσαντες. Για κάθε Δήμο και Νησί θα καταρτισθεί ειδικός πίνακας από τον οποίο θα προσληφθούν κατά σειρά επιτυχίας τόσοι υποψήφιοι, ώστε να καλυφθεί ο αριθμός των θέσεων που προβλέπεται στο γενικό μέρος της παρούσας προκήρυξης.

Για τους παρακάτω Δήμους και Νησιά σε περίπτωση που δεν υπάρξουν επιτυχόντες, οι θέσεις θα καλυφθούν κατά απόλυτη σειρά επιτυχίας:

Για το Νησί Σπέτσες, από ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των Δήμων του Νομού Αργολίδας για τους οποίους προκηρύσσονται θέσεις.

Για το Νησί Αίγινα, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Κορινθίων.

Για το Νησί Κύθηρα, από ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των Δήμων του Νομού Λακωνίας για τους οποίους προκηρύσσονται θέσεις.

Για το Δήμο Διδυμοτείχου, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Σουφλίου.

Για το Δήμο Σουφλίου, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Διδυμοτείχου.

Για καθένα από τους Δήμους του Νομού Χαλκιδικής (Αριστοτέλη, Σιθωνίας και Κασσάνδρας), από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των λοιπών Δήμων του Νομού Χαλκιδικής, για τους οποίους προκηρύσσονται θέσεις.

Για το Δήμο Βοΐου, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Κοζάνης.

Για το Δήμο Κοζάνης, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Βοΐου.

Για το Νησί Σκόπελος, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Νησιού Σκιάθος.

Για το Νησί Σκιάθος, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Νησιού Σκόπελος.

Για το Δήμο Θηβαίων, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας.

Για το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, από τον πίνακα επιτυχόντων -επιλαχόντων του Δήμου Θηβαίων.

Για καθένα από τους Δήμους του Νομού Ευβοίας (Ιστιαίας – Αιδηψού, Χαλκιδέων, Ερέτριας και του Νησιού Σκύρος), από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των λοιπών Δήμων του Νομού Ευβοίας, για τους οποίους προκηρύσσονται θέσεις και του Νησιού Σκύρος.

Για καθένα από τους Δήμους του Νομού Φθιώτιδας (Δομοκού, Μακρακώμης και Λοκρών), από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των λοιπών Δήμων του Νομού Φθιώτιδας, για τους οποίους προκηρύσσονται θέσεις.

Για το Δήμο Δωρίδος, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Δελφών.

Για το Δήμο Δελφών, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Δωρίδος.

Για το Δήμο Ξηρομέρου, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Για το Δήμο Ακτιου – Βόνιτσας, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Ξηρομέρου.

Για το Δήμο Αργους – Μυκηνών, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Ναυπλιέων.

Για το Δήμο Ναυπλιέων, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Αργούς – Μυκηνών.

Για το Δήμο Γορτυνίας, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Για το Δήμο Νότιας Κυνουρίας, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Δήμου Γορτυνίας.

Για καθένα από τους Δήμους του Νομού Λακωνίας ( Μονεμβασιάς, Σπάρτης και Ευρώτα), από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των λοιπών Δήμων του Νομού Λακωνίας, για τους οποίους προκηρύσσονται θέσεις.

Για καθένα από τους Δήμους του Νομού Μεσσηνίας ( Τριφυλίας, Πύλου-Νέστορος και Οιχαλίας) από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των λοιπών Δήμων του Νομού Μεσσηνίας για τους οποίους προκηρύσσονται θέσεις.

Για το Νησί Ιθάκη, από ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των Δήμων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Για το Νησί Σάμος, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Νησιού Ικαρία.

Για το Νησί Ικαρία, από τον πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων του Νησιού Σάμου.

Για καθένα από τα Νησιά του Νομού Δωδεκανήσου, από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των λοιπών Νησιών του Νομού Δωδεκανήσου, για τα οποία προκηρύσσονται θέσεις.

Για καθένα από τα Νησιά του Νομού Κυκλάδων, από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων των λοιπών Νησιών του Νομού Κυκλάδων, για τα οποία προκηρύσσονται θέσεις.

Σε περίπτωση που:

για τους παραπάνω Δήμους και Νησιά δεν καλυφθούν οι θέσεις ούτε με βάση τους ενιαίους πίνακες που κατά περίπτωση αναφέρονται παραπάνω και

για τις προκηρυσσόμενες θέσεις των λοιπών Δήμων και Νησιών δεν υπάρξουν επιτυχόντες,

οι θέσεις θα καλυφθούν κατά απόλυτη σειρά επιτυχίας:

α) από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων της Διοικητικής Περιφέρειας που ανήκουν και

β) από τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων όλης της Επικράτειας.

Η πλήρωση των θέσεων από:

τον ειδικό ενιαίο πίνακα κατά Δήμο ή Νησί,

τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων λοιπών Δήμων ή Νησιών του Νομού,

τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων της Διοικητικής Περιφέρειας και

τον ενιαίο πίνακα επιτυχόντων – επιλαχόντων όλης της επικράτειας,

θα γίνεται κατά σειρά επιτυχίας και εφόσον ο υποψήφιος, προσκαλούμενος προς πρόσληψη, δηλώσει εγγράφως ότι δέχεται να υπηρετήσει για μία 7ετία τουλάχιστον στη θέση για την οποία θα προσληφθεί, διαφορετικά θα αποκλείεται και θα καλείται ο επόμενος κατά σειράν επιτυχίας.

Σε περίπτωση που υποψήφιος είναι επιτυχών – επιλαχών σε περισσότερους του ενός εκ των άνω πινάκων και προκύπτει ότι, βάσει της βαθμολογίας του, δύναται να επιλεγεί να καλύψει, ταυτόχρονα, περισσότερες της μιας προκηρυχθείσες θέσεις που δεν έχουν καλυφθεί τότε η Τράπεζα θα τον προσκαλεί να αποδεχθεί τη θέση που θα του υποδειχθεί και να υπηρετήσει σ’αυτή για μια 7ετία ,τουλάχιστον. Εξυπακούεται ότι εάν δεν αποδεχθεί την προταθείσα θέση θα αποκλείεται από τους συγκεκριμένους πίνακες και θα καλείται ο επόμενος κατά σειράν επιτυχίας για τον οποίο θα τηρείται, ομοίως η ως άνω διαδικασία.

Οι πίνακες επιτυχόντων – επιλαχόντων θα εκδοθούν το αργότερο εντός 2 μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού, θα αναρτηθούν δε στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου, στο Κεντρικό Κατάστημα, στις Διευθύνσεις Δικτύου, στα Καταστήματα του Νησιού και του Δήμου για τα οποία προκηρύσσονται θέσεις και θα καταχωρηθούν στο Internet στο site της ΕΤΕ www.nbg.gr.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι προσληπτέοι θα ειδοποιηθούν εντός 10 ημερών από την ανάρτηση των πινάκων επιτυχόντων – επιλαχόντων από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου με συστημένη επιστολή και οφείλουν, εντός προθεσμίας που θα ορίζεται από την Τράπεζα:

Α) Nα προσκομίσουν:

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο, από δημόσια αρχή ή ΚΕΠ ή δικηγόρο, των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Επικυρωμένο αντίγραφο, από δημόσια αρχή ή ΚΕΠ ή δικηγόρο:

του τίτλου σπουδών Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ ή

του πιστοποιητικού ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΙΤΕ ή ΔΟΑΤΑΠ, εφόσον πρόκειται για τίτλο εξωτερικού μαζί με απλό φωτοαντίγραφο του ξενόγλωσσου τίτλου.

Απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή πιστοποιητικό του Σχολείου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης περί άριστης γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας ή Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (Ν. 2413/1996 άρθρο10 παρ. 1), επιπέδου Δ” ΕΠΙΠΕΔΟ/ Γ1 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε) (στην περίπτωση πολιτών κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2013 ( για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 01.01.2012 μέχρι 31.12.2012) στην περίπτωση υποβολής ατομικής φορολογικής δήλωσης ή το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2013 του γονέα σε περίπτωση που ο υποψήφιος είναι προστατευόμενο μέλος ή σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα παραπάνω εκκαθαριστικά σημειώματα, Βεβαίωση Απόδοσης Α.Φ.Μ. από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. της μόνιμης κατοικίας, συνοδευόμενη με σχετική βεβαίωση της Δ.Ο.Υ. περί μη υποβολής δήλωσης, κατά περίπτωση, ή με Βεβαίωση περί μη Απόδοσης Α.Φ.Μ. συνοδευόμενη από αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας.

Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, στην οποία θα αναγράφεται η μόνιμη κατοικία επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική Αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

Σε περίπτωση που η δήλωση περί μόνιμης κατοικίας αποδειχθεί ψευδής, η Τράπεζα θα έχει το δικαίωμα να μην προσλάβει τον δηλούντα ή αν έχει προσληφθεί, θα προβαίνει σε καταγγελία της σύμβασης εργασίας του.

Τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Εργασίας πιστοποιητικά, που θα ζητηθούν.

Β) Να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση (γενική καθώς και κάθε ειδική) από γιατρούς που θα ορίζονται από την Τράπεζα. Η Τράπεζα θα αρνηθεί την πρόσληψη υποψηφίων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του Κανονισμού Εργασίας αυτής και της παρούσας Προκήρυξης, καθώς και, όσων, ύστερα από σχετική γνωμάτευση της Υγειονομικής Επιτροπής αυτής, διαπιστωθεί ότι πάσχουν από χρόνιες ασθένειες οι οποίες εμποδίζουν την πλήρη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Μετά τον έλεγχο των παραπάνω, η πρόσληψη θ” ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου. Η μη εμφάνιση του ενδιαφερομένου κατά την ορισθείσα ημερομηνία ή το αργότερο σε 10 ημέρες από αυτήν, θα θεωρηθεί ως μη αποδοχή της πρόσληψής του και θα συνεπάγεται απώλεια κάθε σχετικού δικαιώματος.

Παράταση της αμέσως παραπάνω προθεσμίας θα δίνεται μόνο με έγγραφο της Τράπεζας και μόνο στις περιπτώσεις που ο ενδιαφερόμενος αδυνατεί να εμφανισθεί και να αναλάβει υπηρεσία εντός της αρχικής προθεσμίας λόγω εκπλήρωσης της στρατιωτικής του θητείας και μέχρι την απόλυσή του. Επισημαίνεται ότι ο

απολυόμενος από το στρατό θα πρέπει να παρουσιασθεί στην Τράπεζα εντός 5 ημερών από την απόλυσή του, ημερομηνία που θα αποδεικνύεται από το πιστοποιητικό της αρμόδιας Στρατιωτικής Αρχής, που ο εν λόγω υποχρεούται να προσκομίσει στην Τράπεζα.

Όσοι προσληφθούν:

Θα υπαχθούν στις διατάξεις του Κανονισμού Εργασίας της Τράπεζας.

Θα τοποθετηθούν σε θέσεις των Καταστημάτων που λειτουργούν στο Νησί ή στο Δήμο, για τις οποίες διαγωνίσθηκαν ή για τις οποίες προσλήφθηκαν και θα υπηρετήσουν εκεί για μια τουλάχιστον 7ετία. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα μεταθέσεώς τους και πριν την παρέλευση της 7ετίας σε οποιαδήποτε Μονάδα της, ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες ανάγκες.

Θα χρησιμοποιηθούν σε λογιστικής φύσεως εργασίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η υποχρεωτική υπηρεσία σε θέση ταμιολογιστού (TELLER) και ο χειρισμός τεχνολογικού εξοπλισμού υποστήριξης λειτουργίας της Τράπεζας.

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του Διαγωνισμού ή ακόμη να τον αναβάλει ή να τον ματαιώσει, αφού ειδοποιήσει έγκαιρα τους ενδιαφερομένους.

Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται από την Υπηρεσία Προσλήψεων της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας και του Ομίλου ( Αιόλου 86, Γραφείο 72, 1ος όροφος ), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 2103341431, 2103341243, 2103342328, 2103342634, 2103341428, 2103341322, 2103341432. e-dimosio.gr

 Πρόγραμμα Δωρεάν Επαγγελματικής Κατάρτισης

 

Διαβάστηκε 2120 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:52
Παρακολουθήστε κάποιο Σεμινάριο

Σχόλια

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0 / 10000 Περιορισμός χαρακτήρων
Το κείμενο πρέπει να είναι 20-10000 χαρακτήρες

Σεμινάρια Προσεχώς

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Νέες Καταχωρήσεις Σεμιναρίων

Δεν υπάρχουν επερχόμενα σεμινάρια

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter