Πληροφορίες για τους Διοργανωτές Σεμιναρίων

Ο σκοπός του InfoSpoudes.gr στο τομέα των σεμιναρίων, είναι να φέρει πιο κοντά τον υποψήφιο που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει σεμινάρια, με τους εκπαιδευτικούς φορείς που διεξάγουν τα σεμινάρια στο επιθυμητό αντικείμενο. Ο ενδιαφερόμενος με τον τρόπο αυτό μπορεί να επιλέξει και να συγκρίνει μέσα από πληθώρα επιλογών.

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί φορείς είναι σίγουροι πως η επιλογή της προβολής των σεμιναρίων τους, θα γίνουν γνωστά σε μεγάλο όγκο δυνητικού κοινού και με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί ο στόχος που προσδοκούν. Τα εργαλεία που προσφέρει το InfoSpoudes.gr είναι παραπάνω από ικανοποιητικά για να δημιουργήσουν την καλύτερη προβολή τους, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των καιρών. 

Χαρακτηριστικά και εργαλεία τα οποία προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο InfoSpoudes.gr, και κατ’ επέκταση στους φορείς εκπαίδευσης που μας εμπιστεύονται, σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι τα εξής:

1. On-line Εγγραφή των ενδιαφερομένων στα σεμινάριά σας και αυτόματη αποστολή με email τα στοιχεία τους σε εσάς.

2. On-lineBooking των ενδιαφερομένων και πληρωμή μέσω PayPal ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να πληρωθείτε άμεσα μέσω της πλατφόρμας μας! Εσείς απλά επιλέγετε τον τρόπο.

3. Επιλογή καταβολής προκαταβολής με την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα σεμινάρια σας. Με αυτό το χαρακτηριστικό μπορείτε να είστε σίγουροι για τον ενδιαφερόμενο ότι πραγματικά θέλει να συμμετέχει στο σεμινάριο και εκμηδενίζεται το φαινόμενο απουσίας των συμμετεχόντων του εκάστοτε σεμιναρίου.

4. Δημιουργία εκπτωτικού κουπονιού. Σας δίνεται η επιλογή να δημιουργήσετε έναν συγκεκριμένο κωδικό προσφοράς, και με συγκεκριμένη περίοδο ισχύος. Έπειτα μπορείτε να το στείλετε ή να το προωθήσουμε σε υποψήφιους σε μορφή email κουπονιού προσφοράς, προτρέποντάς τους να εγγραφούν σε συγκεκριμένα σεμινάρια εξαργυρώνοντάς το. Η έκπτωση μπορεί να δοθεί είτε ως % είτε ως .

5. Επιλογή EarlyBird προσφορών και μελών. Δυνατότητα προσφορών για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο σας και κλείσουν δυναμικά αρκετό καιρό πριν. Αντίστοιχα, δυνατότητα έκπτωσης και στα μέλη του InfoSpoudes. Η έκπτωση μπορεί να δοθεί είτε ως % είτε ως .

6. Αυτόματη αποστολή Email υπενθύμισης. Χαρακτηριστικό της πλατφόρμας, η δυνατότητα αποστολής αυτόματης ειδοποίησης και ενημέρωσης  για την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Με την επιλογή αυτή ελαχιστοποιούμε  το φαινόμενο απουσίας των συμμετεχόντων ενημερώνοντάς τους 2-3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή.

7. Αυτοματοποιημένη  αποστολή συνημμένων αρχείων. Και αυτό το χαρακτηριστικό παρέχεται μέσω του site. Δηλαδή να στέλνετε πληροφορίες, ύλη και ό,τι άλλο χρειάζεται για το σεμινάριο που διοργανώνετε και φυσικά μόνο σε όσους έχουν προχωρήσει στην αγορά ή κλείσιμο θέσεως σε δωρεάν σεμινάριο.

8. Επαναλαμβανόμενα σεμινάρια. Δυνατότητα της πλατφόρμας να δημιουργούνται αντίγραφα ενός σεμιναρίου σε προκαθορισμένες ημερομηνίες πχ. Ανά εβδομάδα, ανά 15 μέρες. Με αυτή την επιλογή δεν είναι αναγκαίο να καταχωρείτε ξανά και ξανά το σεμινάριο. Απαραίτητο εργαλείο για όσα πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως.

9. Mass mail. Αλλάζει η ημερομηνία ή η τοποθεσία ή ο εισηγητής του σεμιναρίου σας; Σας εμφανίστηκε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα και θέλετε να ειδοποιήσετε έγκαιρα τους συμμετέχοντες; Υπάρχει λύση με το Direct email ή sms στους συμμετέχοντες.

10. Αποστολή προωθητικών newsletters. Δυνατότητα αποστολής αποκλειστικών newsletters για την προώθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή σεμιναρίων που διοργανώνεται στη βάση των εγγεγραμμένων χρηστών του InfoSpoudes.gr. Αυστηρά σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.

11. Ομαδική εγγραφή σε σεμινάριο. Χαρακτηριστικό των ελκυστικών σεμιναρίων σας. Παρέχουμε την ευκολία, ο ένας να κλείσει θέσεις για πολλούς μαζί.

12. Έκπτωση στις ομαδικές εγγραφές. Δυνατότητα που παρέχεται από την πλατφόρμα μας να χορηγήσετε εκπτώσεις ανάλογα με το πλήθος των ατόμων που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριό σας.

13. Εμφάνιση του τόπου διεξαγωγής του σεμιναρίου μέσω GoogleMaps.

14. Εγγραφή σε λίστα αναμονής. Με αυτή τή λειτουργία δίνουμε την επιλογή σε ενδιαφερόμενο, εφόσον έχουν κλείσει όλες οι θέσεις σε ένα σεμινάριό σας, να γραφτεί στη λίστα αναμονής και σε περίπτωση ακύρωσης άλλου να καλυφθεί η θέση άμεσα.

15.  Δυνατότητα ακύρωσης εγγραφής. Με την επιλογή αυτή επιτρέπεται σε ενδιαφερόμενο να ακυρώσει την εγγραφή του πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία από τη διεξαγωγή του σεμιναρίου π.χ. 7 ημέρες. Με αυτό το χαρακτηριστικό δίνετε την απαραίτητη ασφάλεια στους δυνητικούς πελάτες.

16. Πρόσκληση φίλων. Δυνατότητα που δίνουμε στον επισκέπτη να στείλει προσωποιημένα emails σε φίλους του για εγγραφή στο ενδιαφέρον σεμινάριο που βρήκε. Λειτουργία που αυξάνει την αναγνώριση του σεμιναρίου.

17. Ανάρτηση Δελτίων Τύπου. 

Προωθητικές Ενέργειες από το InfoSpoudes.gr για τα σεμινάρια.

1. Newsletters. Ενημέρωση με αποστολή όλων των σεμιναρίων που προβάλλονται στο site μέσω newsletter στη βάση χρηστών του InfoSpoudes με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

2. Προώθηση στο Google. Μόνιμη διαφημιστική καμπάνια στο Google για τα σεμινάρια αλλά και για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά.

3. Προβολή στο Facebook. Μόνιμη καμπάνια των σεμιναρίων στο Facebook.

4. Ανάρτηση όλων των σεμιναρίων στη σελίδα του InfoSpoudes στο Facebook και αντίστοιχο tweet στο twitter.

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter