Διάλεξη: Θετική Ψυχολογία & Coaching - Δυνατότητες εξέλιξης

Το Athens Coaching Institute και ο Χαράλαμπος Πετράς φιλοξενούν την Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας και σας προσκαλούν σε μια διάλεξη με θέμα "Θετική Ψυχολογία & Coaching: Σύγχρονες τάσεις και δυνατότητες εξέλιξης", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017, στις 11:00, στην αίθουσα διδασκαλίας του Ινστιτούτου.

Κεντρική ομιλήτρια και εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας (ΕΕΘεΨυ) είναι η κα. Αντιγόνη Μερτίκα PhD, Ψυχολόγος & Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, η οποία θα παρουσιάσει τον κλάδο της Θετικής Ψυχολογίας και το έργο της εταιρείας στην χώρα μας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών "Έργα και Ιδέες 2017" με σκοπό τον ανοιχτό διάλογο στις προοπτικές σύνθεσης και ολοκλήρωσης των δύο πεδίων.

Στην διάλεξη, θα συμμετέχει επίσης ο κ. Πετράς Χαράλαμπος Coaching Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, ιδρυτής του Ινστιτούτου, ο οποίος θα παρουσιάσει τον κλάδο της Coaching Ψυχολογίας και τις δυνατότητες για ένα θετικά και ψυχολογικά ενημερωμένου Coaching.

Με το πέρας των ομιλιών θα υπάρξει η δυνατότητα για διατύπωση ερωτημάτων και αναστοχαστικό διάλογο πάνω στο ζήτημα της εξέλιξης των δύο συγγενών κλάδων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η διάλεξη απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους, εκπαιδευόμενους και επαγγελματίες Coaches, Ψυχολόγους και άλλους επαγγελματίες, που επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα και επιστημονικά για την εξέλιξη των κλάδων αυτών στην χώρα μας καθώς και τις δυνατότητες σύνθεσης και διαλόγου. Η είσοδος είναι ελεύθερη ωστόσο απαιτείται κράτηση θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων.

Ομιλητές

  • Αντιγόνη Μερτίκα PhD, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
  • Πετράς Χαράλαμπος, Coaching Ψυχολογόγος, Ψυχοθεραπευτής.

Πληροφορίες - Συμμετοχές:

  • Σάββατο, 8 Απριλίου 2017. 11:00 - 13:00.
  • Αίθουσα διδασκαλίας, Λ. Κηφισίας 191, Μαρούσι, (πλ. Αμαρουσίου).
  • Ώρα προσέλευσης: 10:30. 
  • Είσοδος Ελεύθερη - Απαραίτητη κράτηση θέσης και τηλεφωνική επιβεβαίωση από την Γραμματεία.

Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε με την Γραμματεία μας καθημερινά, 10:00 - 15:00, στο τηλέφωνο 210 9859680 ή αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στο πεδίο παρακάτω.

Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση μετά την εγγραφή σας για οριστικοποίηση της θέσης σας για την παρακολούθηση της διάλεξης. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

Ιδιότητες Σεμιναρίου

Έναρξη 08-04-2017
Λήξη 08-04-2017
Κόστος Δωρεάν
Ευχαριστούμε αλλά δεν δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές για αυτό το σεμινάριο

Get connected with Us

Subscribe to our newsletter